🔥İndirim Msi RTX 5050 8GB Ekran Kartı 🔥13.099₺ (10 Taksit)

50 serisi çok giriş segment ya. eğer laptop almicaksanız bu tarz giriş segmentler bence kasalarda bulunmamalı. minimun 60 serisi bulunmalı diye düşünüyorum. ayrıca 13000TL de biraz yüksek fiyat geldi gözüme. biraz araştırarak 13000TL daha iyi kartlar bulunur gibi.
Piyasadan haberin yok sanırım hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 serisi çok giriş segment ya. eğer laptop almicaksanız bu tarz giriş segmentler bence kasalarda bulunmamalı. minimun 60 serisi bulunmalı diye düşünüyorum. ayrıca 13000TL de biraz yüksek fiyat geldi gözüme. biraz araştırarak 13000TL daha iyi kartlar bulunur gibi.
Düşük bütçeli insanlar giriş segment bilgisayar toplamamalı bu mantığa göre o zaman

Piyasadan haberin yok sanırım hocam ?

Düşük bütçeli insanlar giriş segment bilgisayar toplamamalı bu mantığa göre o zaman
benzer fiyatta objektif olarak iyi performans gösteren b850 ve 9060xt gibi kartlar varken sırf adında nvidia geçiyor diye almanın mantığının olmadığını sölüyorum. ayrıca eğer bu şekilde ayrı ayrı bilgisayar toplayan birisinin bütçesinin ekran kartı ve işlemciye daha fazla yüklenmesi gerek. hazır sistemde uygun bir fiyat bulunmadığı sürece 50 serisini ayrı olarak almak mantıksız. laptoplarda mantıklı çünkü mobil işlemci olarak iyi performans gösteriyolar. ayrıca ilerde satarkende 2. el olarak insanlar 60 serisi kartlarıdaha mantıklı görüyor. ekran kartı satın alırken ileriyide düşünerek almak gerek.

benzer fiyatta objektif olarak iyi performans gösteren b850 ve 9060xt gibi kartlar farken sırf adında nvidia geçiyor diye almanın mantığının olmadığını sölüyorum. ayrıca eğer bu şekilde ayrı ayrı bilgisayar toplayan birisinin bütçesinin ekran kartı ve işlemciye daha fazla yüklenmesi gerek. hazır sistemde uygun bir fiyat bulunmadığı sürece 50 serisini ayrı olarak almak mantıksız. laptoplarda mantıklı çünkü mobil işlemci olarak iyi performans gösteriyolar. ayrıca ilerde satarkende 2. el olarak insanlar 60 serisi kartlarıdaha mantıklı görüyor. ekran kartı satın alırken ileriyide düşünerek almak gerek.
Söylediğiniz şeyleri yanlış bulmuyorum zaten 9060xt ekran kartını aynı fiyata aynı taksitle bulamıyoruz aynı fiyata aynı taksitle bulsak bende 9060xt öneririm zaten güncelde fiyatı uygun olup 10 taksit olan 9060xt yok. bütçesi olmayan bir adam 9060xt için 3 ayda aylık 5000₺ veremez fakat 5050 için 10 ayda aylık 1000₺ verebilir.

Söylediğiniz şeyleri yanlış bulmuyorum zaten 9060xt ekran kartını aynı fiyata aynı taksitle bulamıyoruz aynı fiyata aynı taksitle bulsak bende 9060xt öneririm zaten güncelde fiyatı uygun olup 10 taksit olan 9060xt yok. bütçesi olmayan bir adam 9060xt için 3 ayda aylık 5000₺ veremez fakat 5050 için 10 ayda aylık 1000₺ verebilir.
Taksit eğer önemli bir etkense evet o konuda bir şey diyemiyorum. peşin fiyatına taksit türkiyede çok bulunmuyor. bütçesi cidden dar olan insanlar için kabul edilebilir. ama eğer 6 taksite kadar problem çıkmıyorsa HB veya trendyol gibi siteler 6 taksite kadar imkan veriyor. o şekilde 9060xt vs. beklenebilir diye düşünüyorum.

hayat tüm şartları sana göre belirlemez tüm şartlarda istediğin gibi olmaz 5050 ekran kartı alacağıma gider 2. elden bir ürün alırım kaldı kı 9060 varken 5050ye hatta ve hatta herhangi bir 50 serisi karta (3050-4050-5050) karta para bile vermem.
Evet 9060XT elbette daha iyi ancak sırf 50 serisi diye önyargı ile yaklaşıyorsunuz. RTX 5050 Saf güçte 4060 dengi, Mutli Frame Generation ile 4060'ı delip geçen bir kart ve 4060'tan ucuz + 10 taksit. Nvidia kanadında daha ne olacak ki? Sıfır ve Nvidia olma şartıyla kart bakan adama mis gibi fırsat. Şimdi cebinde para yoksa mecbur gelip 5050 alacaksın yapacak bir şey var mı? Bütçesi olana, 3 ayda öderim diyene elbette 9060XT daha iyi. Veya illa Nvidia olması gerekiyorsa 13-13,5'a kapalı kutu 5060 satan bi dünya adam var face gruplarında falan, onlar da bakılabilir.

Hepinizin dediğinizden bağımsız yazıyorum kimseye cevap yazmıyorum.Evet üst model bi 5050 ve 10 taksit avantajı var.Aynı klasmanın bir üstü olan 9060xt en ucuz Amazon’da 14.600TL giriş seviye model ama soğutma performansı güzel.Peşin fiyatına 9 taksit var.Bütçesi dar olan bir kişi 1000 tl yi de taksitli ödeyebileceğini düşünüyorum.O yüzden bence 5050 almak yerine 9060xt daha mantıklı.

Hepinizin dediğinizden bağımsız yazıyorum kimseye cevap yazmıyorum.Evet üst model bi 5050 ve 10 taksit avantajı var.Aynı klasmanın bir üstü olan 9060xt en ucuz Amazon’da 14.600TL giriş seviye model ama soğutma performansı güzel.Peşin fiyatına 9 taksit var.Bütçesi dar olan bir kişi 1000 tl yi de taksitli ödeyebileceğini düşünüyorum.O yüzden bence 5050 almak yerine 9060xt daha mantıklı.
Yapay zeka destekli oyun ve tasarım programlarında 9060xt yerle bir eder ve zamanla güncel driver ve dlss desteği ile zaten en az her rtx kartta olduğu gibi ortalama yüzde 20 civarı performans artışı Yaşar en önemlisi de VRAM sıcaklığı bu modelde 55-60 derece render testinde 9060xt bundan 3-4 yıl sonra özellikle 2 fanli modelleri mavi ekran verme garantili VRAM kullanım algoritma yüzünden nitro serisi 3 fanli modelinde bile 85 derece VRAM sıcaklığı sahip keza amaçlada ilgili rtx kartlarda özellikle 5000 serisindeki tensor çekirdeklerin deki artış Yz ağırlık li her işte çok büyük nimet 13k ya buz gibi çalışan bu kadar yeni nesil teknoloji sahip henüz başka. Kart bulamazsiniz

Not: AMD ekran kartları aynı koşullarda Nvidia kartlara nazaran en fazla yüzde 30 VRAM kullanım sahiptir ve en önemlisi de sistem belleğini çok ciddi manada sömürür fotoğraf dikkat edersen anlayacaksiniz

Ekler

• IMG-20251017-WA0135.webp
    IMG-20251017-WA0135.webp
    204.6 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
yav herkes kendi perspektifini savunmayı ne zaman bırakacak acaba. herkes haklı aw bomboş uzatıyorsunuz.

6-9 taksit. (karta göre)

Bu kartın 9060XT ile alakası bile yok. Arada kalamazsınız yani %44 daha güçlü 9060XT
Konusacak bir şey bile yok konuda dümdüz alınmaz

1762487803273.webp

Yapay zeka destekli oyun ve tasarım programlarında 9060xt yerle bir eder ve zamanla güncel driver ve dlss desteği ile zaten en az her rtx kartta olduğu gibi ortalama yüzde 20 civarı performans artışı Yaşar en önemlisi de VRAM sıcaklığı bu modelde 55-60 derece render testinde 9060xt bundan 3-4 yıl sonra özellikle 2 fanli modelleri mavi ekran verme garantili VRAM kullanım algoritma yüzünden nitro serisi 3 fanli modelinde bile 85 derece VRAM sıcaklığı sahip keza amaçlada ilgili rtx kartlarda özellikle 5000 serisindeki tensor çekirdeklerin deki artış Yz ağırlık li her işte çok büyük nimet 13k ya buz gibi çalışan bu kadar yeni nesil teknoloji sahip henüz başka. Kart bulamazsiniz

Not: AMD ekran kartları aynı koşullarda Nvidia kartlara nazaran en fazla yüzde 30 VRAM kullanım sahiptir ve en önemlisi de sistem belleğini çok ciddi manada sömürür fotoğraf dikkat edersen anlayacaksiniz
Herkes nasıl sallıyor sallamak bedava

13000'e 5050 alacağınıza gidin rtx 3080 alın, 4060ti alın

6-9 taksit. (karta göre)

Bu kartın 9060XT ile alakası bile yok. Arada kalamazsınız yani %44 daha güçlü 9060XT
Konusacak bir şey bile yok konuda dümdüz alınmaz

Alıntıyı görüntüle

Herkes nasıl sallıyor sallamak bedava
Söylediğinizin aksini iddia eden yok ki yorumlarda beyler, 9 taksit varken 9060XT almak tabii ki daha mantıklı

13000'e 5050 alacağınıza gidin rtx 3080 alın, 4060ti alın
3080-4060Tİ'a vade farksız 10 taksit yapan yer varsa atar mısın alalım dostum

• Beğen
Reaksiyonlar: Kazi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036