TorlakReis
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). Pc özelliklerim imzamda var.
bende fps drop yiyorum düşük ayarlarda , sebebini bi türlü bulamadım termal macun yenile diyenler de var , ama leptop kullandığım için pek fırsatım olmadı servise verip macun yenilemeye (psu nedir kç watt acaba ? yetersiz güçden olabilir mi ? )Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). PC özelliklerim imzamda var.
Kullanımlar ve sıcaklık nedir?Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). PC özelliklerim imzamda var.
Yükseltip dener misin?Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). PC özelliklerim imzamda var.
Ayarları kısınca sistem işlemciye yüklenir ve fps düşebilir bu yüzden orta ayarlarda oyna yani normal eğer bios Windows ekran kartı driver güncel iseValorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). PC özelliklerim imzamda var.
hayıroc yapilmis hali mi fps degerleri
normal o zamanhayır
tamamdırnormal o zaman
Değil.tamamdır
Evet.Ekran Kartı Sıcaklığı : 40 derece
İşlemci Kullanımı : % 40
Post automatically merged:
En yükseğemi alayım @EMREG
1650 S ye göre normal değil mi bu fps ler ?Evet.