Fps Düşükmü Sizce Normalmi

Reaksiyon skoru
19
Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). Pc özelliklerim imzamda var.

En düşük ise normal değil galiba.

Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). PC özelliklerim imzamda var.
bende fps drop yiyorum düşük ayarlarda , sebebini bi türlü bulamadım termal macun yenile diyenler de var , ama leptop kullandığım için pek fırsatım olmadı servise verip macun yenilemeye (psu nedir kç watt acaba ? yetersiz güçden olabilir mi ? )

Valorant da 160 180 arası FPS alıyorum bazen 140 a da düşüyor sizce normal mi yoksa düşük mü (düşük grafik). PC özelliklerim imzamda var.
Kullanımlar ve sıcaklık nedir?
Post automatically merged:

Yükseltip dener misin?

Ayarları kısınca sistem işlemciye yüklenir ve fps düşebilir bu yüzden orta ayarlarda oyna yani normal eğer bios Windows ekran kartı driver güncel ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,384
Üyeler
191,084
Son üye
ahmetylcn
Geri