V2 X eleyin ₺1000-1500 arasına gidecek giriş seviyesi bir ürün. Kablosuzunu diyorsanız eğer onun yazılışı farklıydı.
HyperX Cloud 3 ses tarafında kötü olmasa da ₺4000 edecek bir kulaklık değil, geçen sene ortalarında ₺2500 falan bile satıldı. Yani şu an ₺3000 olsa alın derdim. Diğer Cloud Core konusunda bir bilgim yok.
Bence şu ürünlerden birine bakın. Taksit İyzico üzerinden oluyor, ama peşin fiyatına yok. Yine de araya eklenen paya göre karar verin.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
wraithesports.com
Ben olsam IEM şans verirdim. Hatta kendim EvoX aldım. Daha kargoya verilmedi, büyük ihtimalle memnun kalacağım. Zaten kafaya baskı yapan kulaklıklardan genel olarak sıkılmıştım. Onun dışında mikrofon şart değilse Kiwi Ears Altruva konusunda Mirliva'ya güveniyorum, ama anakartındaki ses kartı ne kadar besler bilmiyorum. Bir alayıp dene, ses iş görüyorsa veya yetersizse belki dac alabilirsin. Gerçi stokları yok. Wraith keşke bu tarz ürünler için ₺1500-2000 arasına iş gören bir DAC yapsa, ülkede çoğu kişi giriş seviyesi anakart kullanıyor. Bu yüzden DAC vb. insanları alıştırmak için biraz ittirmen gerekiyor. Jak kulaklıkları da genelde bu yüzden forumlarda insanlar önermiyorlar.
wraithesports.com
IEM için çok da gerekmiyor diyorlar, gelince deneyip yorum yazarım. Eğer biraz beklersen, galiba bu hafta içinde kargolarlar diye düşünüyorum.