ynsemreuzun
80+ Bronze
Dahası
o değil hocam linkledim40.249,00 nedir![]()
o değil hocam linkledim40.249,00 nedir![]()
Linko değil hocam linkledim
Mantıklı da OLED çok güzel diyolar fps oyunlarında OLED ın ne gibi farkı olur benim için
Değmez bence hocam, oledlerin tepki süresi zaten mükemmel olduğu için 240hz oled bile mükemmel hissettirir.Omu bumuSamsung LS27DG602SUXUF Odyssey 27" 0.3 Ms 360 Hz OLEd Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung LS27DG602SUXUF Odyssey 27" 0.3 Ms 360 Hz OLEd Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mithril 5 bin ekleyerek 360 hz oluyo
17 bin değilDeğmez bence hocam, oledlerin tepki süresi zaten mükemmel olduğu için 240hz oled bile mükemmel hissettirir.
Size attığım forum linkine bir bakın isterseniz, stok varsa 17000tl çok müq fiyat.
ne kadar hocam? stok varmıymış?17 bin değil
oled mönitör panellerinin gelebileceği sın nokta. mesela oledlerde fps oyunlarını etkileyen ghosting olayı yok mesela.Mantıklı da OLED çok güzel diyolar fps oyunlarında OLED ın ne gibi farkı olur benim için
Samsung un kendi sitesi'nde 26 AKakcede 23 binne kadar hocam? stok varmıymış?
oled mönitör panellerinin gelebileceği sın nokta. mesela oledlerde fps oyunlarını etkileyen ghosting olayı yok mesela.
360 hz ile aralarında 3 bin varne kadar hocam? stok varmıymış?
oled mönitör panellerinin gelebileceği sın nokta. mesela oledlerde fps oyunlarını etkileyen ghosting olayı yok mesela.
Sence aralarındaki farka değer mine kadar hocam? stok varmıymış?
oled ayrı bir dünya hocam youtuba yazın oled vs ips panel diye ama oled e yanlış değilsem bakım yapmanız gerekiyorMantıklı da OLED çok güzel diyolar fps oyunlarında OLED ın ne gibi farkı olur benim için
Ne bakımı?oled ayrı bir dünya hocam youtuba yazın oled vs ips panel diye ama oled e yanlış değilsem bakım yapmanız gerekiyor
bütçenizi çok zorlamayacaksa neden olmasın.Samsung un kendi sitesi'nde 26 AKakcede 23 bin
360 hz ile aralarında 3 bin var
Sence aralarındaki farka değer mi
OLEDlere ekstra bir bakım yapılıyo mubütçenizi çok zorlamayacaksa neden olmasın.
hocam tam bilmiyorum dediğim gibi bir şey yapıyorsunuz bir kaç saatte bir galiba yazılımsalNe bakımı?