Neler Yeni

Fps oyunları için 280 hz ve 280 hz üstü monitör önerisi "1080 p"

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Alper
ne kadar hocam? stok varmıymış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oled mönitör panellerinin gelebileceği sın nokta. mesela oledlerde fps oyunlarını etkileyen ghosting olayı yok mesela.
Oledlerde burn in sorunu yok mu? dikkatli mi kullanmak lazım? er ya da geç yanmıyor mu bir bilginiz var mı? o konuda çok fazla şey yer alıyor internette

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Yunus Emre Uzun

Mithril

80+ Silver
Oledlerde burn in sorunu yok mu? dikkatli mi kullanmak lazım? er ya da geç yanmıyor mu bir bilginiz var mı? o konuda çok fazla şey yer alıyor internette
evet öyle bir sorun var fakat yeni teknolojiler ile bayağı bir önüne geçildi burnin in. doğru kullanırsanız yine seneler boyunca kullanırsınız.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Yunus Emre Uzun
Şimdi ben diyelim ki 2-3 saat valorant 3-4 saat pubg 2 saat fortine oynadım diyelim sorun olurmu
hocam bilmiyorum ben sadece kulaktan duyduğum bilgileri yazdım illa ki bilen arkadaşlar vardır

Mithril

80+ Silver
Peki 100 gb lık bi oyunu düşük parlaklıkta steam da indirmeye bırakıp bir yere gitsem sorun olurmu yüklenene kadar
düşük parlaklıkta muhtemelen olmaz ama ben olsam monitörü kullanmadığım zaman boyunca sürekli kapalı bırrakırdım hocam her ihtimale karşı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cengizhan
düşük parlaklıkta muhtemelen olmaz ama ben olsam monitörü kullanmadığım zaman boyunca sürekli kapalı bırrakırdım hocam her ihtimale karşı.
İlerde last of ust cyberpunk v.b gibi oyunlar ilgimi çekerse nasıl indiricem?

hocam oyunu indirmen için monitörü açık bırakmana gerek yokki
Nasıl

hocam oyunu indirmen için monitörü açık bırakmana gerek yokki
Nasıl oluyo o anlatsana biraz

Top Bottom