Neler Yeni

Fps oyunları için gaming pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege saka
Bütçe
60000
Öncelikle hepinize merhaba, sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum (CS2, Valorant, LoL) ve şu anki sistemim eskidiği için istediğim performansları alamıyorum, işlemci ağırlıklı bir bilgisayar toplamak istiyorum, L3 önbelleği de bu oyunlarda çok önemli olduğu için X3D işlemcilerle bir sistem toplamak, kafamda şöyle bir sistem var.
Biraz daha bütçeyi zorlarsam da bu var:
Ekran kartı bu tür oyunlarda çok önemli olmadığı için 2. el almayı düşünüyorum veya 0 4060 Ti görüşleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG_0535.png
    IMG_0535.png
    223.9 KB · Hit: 33
  • IMG_0536.png
    IMG_0536.png
    224.5 KB · Hit: 30

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Sefer
1. Sistem tabii ki. Bir de 2. Sistemdeki anakart kötü. Iyi işlemci alıcaksan iyi de anakart lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı için sıfır 7600xt öneririm. Para ucu ucuna yetmezse de b580.

2.el 4060ti bunlardan daha iyi olur tabi ama 2.el;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege saka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Sistem tabii ki. Bir de 2. Sistemdeki anakart kötü. Iyi işlemci alıcaksan iyi de anakart lazım.

Ekran kartı için sıfır 7600xt öneririm. Para ucu ucuna yetmezse de b580.

2.el 4060ti bunlardan daha iyi olur tabi ama 2.el;)
Hocam 2. Sistemdeki anakartı arkadaşım 7800x3d ile kullanıyor bugüne dek bi sıkıntı yaşamadı ne gibi bi açıdan kötü acaba açıklarsanız çok sevinirim

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Sefer
Hocam 2. Sistemdeki anakartı arkadaşım 7800x3d ile kullanıyor bugüne dek bi sıkıntı yaşamadı ne gibi bi açıdan kötü acaba açıklarsanız çok sevinirim
Soğutmaları açısından kötü. Daha iyi anakartlar bunlar gibi çok ısınan işlemciler için daha tercih edilesi bana göre. Sorun yoksa okkey ama bence biraz sıkıntı. Ekstra soyliyim herşeyi daha iyidir yazılımı bilmem nesi veri aktarımı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege saka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutmaları açısından kötü. Daha iyi anakartlar bunlar gibi çok ısınan işlemciler için daha tercih edilesi bana göre. Sorun yoksa okkey ama bence biraz sıkıntı. Ekstra soyliyim herşeyi daha iyidir yazılımı bilmem nesi veri aktarımı...
Anladım hocam teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sezer Garip
Deepcool un kasası yurt dışında daha çok üretim yapan marka
Deepcool ch 510 atx kasaya sahibim, temperli camı kırıldı ve marka yurt dışı olduğu için camı tedarik edemiyorum bana kasanın ölçütlerini mail olarak attılar gidip yaptırın diye

Top Bottom