Selam arkadaşlar benim şu an maddi durumum pek iyi değil ve kötü bir bilgisayara sahibim iyi bir bilgisayar alana kadar elimdeki kötü bilgisayarla oyun oynamak istiyorum ve lol ( League of Legends ) oynamayı çok seviyorum iyi de oynuyorum :d ancak fps problemi yaşıyorum oyun başlarken 70 - 60 fps arası geziniyorum sonra oyundaki minyon adı verdiğimiz küçük büyücüler geldiği zaman fpsim 30 - 40 a düşmeye başlıyor ve oyunda takım savaşı adını verdiğimiz iki takımın oyuncuları birbirleriyle çarpışırken (çok fazla büyü havada uçuştuğundan dolayı sanırım) oyun drop yiyor ve fpsim 20 - 30 arasına düşüyor. bu da hayliyle oyunları kaybetmeme neden oluyor. önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum sistemimi belki merak eden olur diye alta bırakıyorum şimdiden çok teşekkürler
( ve evet çok kötü bir bilgisayarım var ancak elimden bir şey gelmiyor
)
2 gb Ram
Geforce 210 ( 1 gb sanırım 2 de olabilir )
İntel Pentium Dual CPU E2140 1.60 Ghz
Windows 7 Professional
32 bit işletim sistemi
Eğer fpsimi arttırmam için değiştirmem gereken bir şey olursa vs onları da yazabilirsiniz önerilere ve tavsiyelere açığım şimdiden tekrardan teşekkürler
)
2 gb Ram
Geforce 210 ( 1 gb sanırım 2 de olabilir )
İntel Pentium Dual CPU E2140 1.60 Ghz
Windows 7 Professional
32 bit işletim sistemi
Eğer fpsimi arttırmam için değiştirmem gereken bir şey olursa vs onları da yazabilirsiniz önerilere ve tavsiyelere açığım şimdiden tekrardan teşekkürler