hocam acaba geforce experience üzerinden mi diye düşündüm de
görüntüdeki sayaçla uygulamanınki tutmuyor
yüzde 90 3. parti bir uygulama yapıyor altta çalışan uygulamarı tek tek kapa bulursun
hocam acaba geforce experience üzerinden mi diye düşündüm de
görüntüdeki sayaçla uygulamanınki tutmuyor
yüzde 90 3. parti bir uygulama yapıyor altta çalışan uygulamarı tek tek kapa bulursun
NVIDIA fps sayacı hocam Alt+R ile açıp kapatabilirsin, şuan pc de unreal engine, steam, wp engine, spotify,dc, zen browser hariç uygulama yüklü değil ve bende de aynı şekil açılıp kapatılabiliyor. nvidia app ile experience arası fark vardır belki veya alt+z ayarlarından açtığın fps sayacı ile ama Alt+R ile açarsan bu şekilde bir fps sayacı açıyor kendibilgisayarımda açtığım hali de görselde ve dediğim gibi 3.partiyi bırak saydıklarım dışında hiç bir uygulama yüklü değil steamden oyun dahi yüklü değil wallpaper engine için indirdim sadece
NVIDIA fps sayacı hocam Alt+R ile açıp kapatabilirsin, şuan pc de unreal engine, steam, wp engine, spotify,dc, zen browser hariç uygulama yüklü değil ve bende de aynı şekil açılıp kapatılabiliyor. nvidia app ile experience arası fark vardır belki veya alt+z ayarlarından açtığın fps sayacı ile ama Alt+R ile açarsan bu şekilde bir fps sayacı açıyor kendibilgisayarımda açtığım hali de görselde ve dediğim gibi 3.partiyi bırak saydıklarım dışında hiç bir uygulama yüklü değil steamden oyun dahi yüklü değil wallpaper engine için indirdim sadeceAlıntıyı görüntüle
kusura bakmayın hocam bende nvidia kullanıyorum ama alt+r deki bende klasik experince ın fps sayacı
nvidia app in sayacı olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler
kusura bakmayın hocam bende nvidia kullanıyorum ama alt+r deki bende klasik experince ın fps sayacı
nvidia app in sayacı olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler