Bunun önerisi olmaz bence kral 90 40 yada 80 40 rgb yada desenli al 500 600 tl max zaten.Fps oynuyorum sadece iyi bir mouse pad istiyorum 1000 tl gibi düşünebilirsiniz bütçemi
Klassegear longteng modellerine bakabilirsinizFps oynuyorum sadece iyi bir mouse pad istiyorum 1000 tl gibi düşünebilirsiniz bütçemi
Mousepadlerinde önerisi olur mouse padler kendi içinde speed,control ve hybrid diye ayrılıyor. Ayrıca öyle 500 600 tl ilede bitmiyor 2k'ya da mouse pad var daha fazla parayada varBunun önerisi olmaz bence kral 90 40 yada 80 40 rgb yada desenli al 500 600 tl max zaten.
Bu size kalmış. tam olarak ne istediğinize bağlı ama çoğunluğa göre bir şey söyleyecek isem Stellseries QCK derdim.Fps oynuyorum sadece iyi bir mouse pad istiyorum 1000 tl gibi düşünebilirsiniz bütçemi
baskı hatası rahatsız etmiyorsa mantıklı tercih ben hybridini kullanıyorum bunun memnunum.Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad *Baskı Hatalı*
Ufak baskı hatalı MPC480 Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!www.klassegear.com
bu fiyata bu olurmu ?
Reis başkasını bilmem ama ben şahsen 2k vermem mauspada yinede bilgilendirdiğin için sağolMousepadlerinde önerisi olur mouse padler kendi içinde speed,control ve hybrid diye ayrılıyor. Ayrıca öyle 500 600 tl ilede bitmiyor 2k'ya da mouse pad var daha fazla parayada var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu size kalmış. tam olarak ne istediğinize bağlı ama çoğunluğa göre bir şey söyleyecek isem Stellseries QCK derdim.