Neler Yeni

Yardım FPS yerlerdeeee Bi el atın plzz

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Bizler müneccim olduğumuz için sebebini hemen size yazalım. Sonuçta yeterli bilgi vermişsiniz. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer faruk İslamoğlu
Kardeşim ekran kartı ve işlemci driverlarının güncel olup olmadığını kontrol et güncel ise ekran kartı denetim masasından performans seçeneklerini seç

Armi3067

80+ Bronze
laptop kullanıyorum
intel i5
4gb ram
amd radeon ekran kartı
2.50ghz
oyun LoL
Lol gibi oyunlarda kasmasının sebebi driverların güncelliğini yitirmiş olmaları genelde bir kaç sürüm kaçırsan pek bir kayıp olmaz ama moba oyunları bunları hemen fark ediyor tüm driverlarını güncelle ve ccleaner ile güzel bir temizlik yap bilgisayarlarına, sürücünüde her hafta en iyi duruma getir yaparak canlı ve performanslı tutabilirsin cihazını eğer bunlarda pek bir şey değiştirmezse Lole sağ basarak hangi ekran kartı ile başlıyacağından harici olanı seçebilirsin en son hiç biri olmazsa güzel bir format ve kurulumla düzeltme imkanın var.

nyzozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Niyazi ÖZKAN
Instagram
niyazi.ozkann
Lol gibi oyunlarda kasmasının sebebi driverların güncelliğini yitirmiş olmaları genelde bir kaç sürüm kaçırsan pek bir kayıp olmaz ama moba oyunları bunları hemen fark ediyor tüm driverlarını güncelle ve ccleaner ile güzel bir temizlik yap bilgisayarlarına, sürücünüde her hafta en iyi duruma getir yaparak canlı ve performanslı tutabilirsin cihazını eğer bunlarda pek bir şey değiştirmezse Lole sağ basarak hangi ekran kartı ile başlıyacağından harici olanı seçebilirsin en son hiç biri olmazsa güzel bir format ve kurulumla düzeltme imkanın var.

şimdi uyguluyorum teşekkür ederim
beğeni ile destek olurmusn lütfen

Armi3067

80+ Bronze

Shiktary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Yasin
Eğer çok kötü bir sistem değilse Unlost'un PC hızlandırma videosu işine baya bi yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
driverleri kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,765
Üyeler