Frame Generation Hakkında

Framegen bu fps i arttırırken olağan üstü şekilde geçikme yapıyor nvidia son 2 nesildir saf gücü umursamıyor 4090 laptop ve 5090 laptop arasında bile 5-4fps fark var 4090 önde nvidia yapay oluşturduğu karelerle işi çözmeye çalışıyor ama sistem geçilmesi artıyor 3nanometre den sonra teknoloji daha iyi gecikme düşerse güzel teknoloji düşmezse aksiyon oyunu bile oynuyamazsın
REFLEX 2 bilirmisin bunun için yapılmış

sistem gecikmesini arttırmadığı anlamına gelmiyor kral bu tarz teknolojiler amd tarafındada var ama nvidia bu işi ayrı bir boşluyor 5060 daha yeni 3070 seviyesinde kas gücüne geldi gecikmeyi 100mslere çıkardıktan sonra sahte karelerle 200fps 300 fps alsan kaç yazar fg açınca oyunun görüntüsü bozuluyor aksiyon oyunlarında ileride oturur oturmaz değişir ama ön görülemeyen karelerde çok sıkıntı çıkarıyor fg

Bilgisayarlarımdan biri 3060 i5 11. nesil bi masaüstü bu bilgisayarda cyberpunk açtım az önce tüm ayarlar en üsste 85 fps aldım sonra denemek için
5060 i7 13700hx olan laptopta açtım

Masaüstü 62 fps
Diz üstü 55 fps verdi bu nasıl mümkün olabiliyor frame generation açtığımda 150 fps oldu ancak ben bunu açmak zorunda mıyım kaç nesil üst olan bir kart nasıl olurda bu kadar fazla bi fark verebilir bilgili kişiler sebebini söylerse çok sevinirim şimdiden sağolun
3060 Tİ %89 daha güçlü neredeyse 2 katı, laptop kartlarının isimlendirmesi yanlış bence tamamen farklı kartlar olarak isinlendirilmeli, mesela 5090 laptop sürümü çok güçsüz ama 5090 diyorlar saçma sapan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha gelmedi ki reflex 2, ilk sürümü kullanıyor hala fg 4x

Bilgisayarlarımdan biri 3060 i5 11. nesil bi masaüstü bu bilgisayarda cyberpunk açtım az önce tüm ayarlar en üsste 85 fps aldım sonra denemek için
5060 i7 13700hx olan laptopta açtım

Masaüstü 62 fps
Diz üstü 55 fps verdi bu nasıl mümkün olabiliyor frame generation açtığımda 150 fps oldu ancak ben bunu açmak zorunda mıyım kaç nesil üst olan bir kart nasıl olurda bu kadar fazla bi fark verebilir bilgili kişiler sebebini söylerse çok sevinirim şimdiden sağolun
Artık raw power önemsemiyor nvidia. Zaten laptop ile masaüstü arasında devasa performans farkları var bide saf güçte karşılaştırırsan fark olması normal. Daha çok yapay zekaya yöneliyorlar artık.

3060 Tİ %89 daha güçlü neredeyse 2 katı, laptop kartlarının isimlendirmesi yanlış bence tamamen farklı kartlar olarak isinlendirilmeli, mesela 5090 laptop sürümü çok güçsüz ama 5090 diyorlar saçma sapan.

Daha gelmedi ki reflex 2, ilk sürümü kullanıyor hala fg 4x
Gelmicek değil yakın zamanda gelir

sistem gecikmesini arttırmadığı anlamına gelmiyor kral bu tarz teknolojiler amd tarafındada var ama nvidia bu işi ayrı bir boşluyor 5060 daha yeni 3070 seviyesinde kas gücüne geldi gecikmeyi 100mslere çıkardıktan sonra sahte karelerle 200fps 300 fps alsan kaç yazar fg açınca oyunun görüntüsü bozuluyor aksiyon oyunlarında ileride oturur oturmaz değişir ama ön görülemeyen karelerde çok sıkıntı çıkarıyor fg
Knk bundan önce dlls 3 kullanıyordum orada performans ve dengeli sıkıntıydı şuanda dlls 4 kullanıyorum dengeli modda kimse fark etmez farkı gecikme konusunda haklısın reflex 2 düşürmese bile gidip valo cs vb fps oyunlarında açmazsın dlls ondan dolayı gecikme hikayende çok önemli değil bence güzel teknoloji

Throttle gözükmüyor, msi afterburner kurup değerleri açar mısın? İhtiyacım olan değerler

Gpu kullanılımı, watt çekimi, saat hızı, sıcaklık, vram kullanımı
cpu kullanımı, watt çekimi, saat hızı, sıcaklık ve ram
fps avg, fps min

bu değerleri açıp cyberpunk'tan ss veyahut video atmanı istiyorum, video daha iyi olur.
Tüm ayarlar ultra da dlls ve rt kapalı iken değerler bu genel olarak 70 75 arası bazen fotoğraftaki gibi 65 oluyor fps . Youtubeden i5 12400f işlemcili videoda aynı ayarlarda 80 fps rahat alıyordu

Ekler

• IMG_6196.webp
    IMG_6196.webp
    1.4 MB · Hit: 16
Son düzenleme:
Tüm ayarlar ultra da dlls ve rt kapalı iken değerler bu genel olarak 70 75 arası bazen fotoğraftaki gibi 65 oluyor fps . Youtubeden i5 12400f işlemcili videoda aynı ayarlarda 80 fps rahat alıyordu
O yandaki fps ne? %1 low veyahut fps mim'e bakıyor olmayasın?

Cihaz güzel çalışıyor gözüküyor, işlemci soğutması da baya iyiymiş.

O yandaki fps ne? %1 low veyahut fps mim'e bakıyor olmayasın?

Cihaz güzel çalışıyor gözüküyor, işlemci soğutması da baya iyiymiş.
o 237 yazan fps ortalama fps onunda o kadar yüksek olma sebebi ayarlar kısmında uzun süre bekledi arttı ortalaması yoksa soldaki fps anlık olan

o 237 yazan fps ortalama fps onunda o kadar yüksek olma sebebi ayarlar kısmında uzun süre bekledi arttı ortalaması yoksa soldaki fps anlık olan
Ekrana sadece fps, fps avg ve fps min değerlerini koyun. Sonra benchmarkı başlatmak için bir tuş seçin, oyunu girince başlatın. Biraz oynayın sonra fps avg , min gibi değerlere bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,746
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri