Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,528
Burada bile ağlıyorlar ya kıyamamronaldocu işte klasik
Burada bile ağlıyorlar ya kıyamamronaldocu işte klasik
gerçek bir ronaldocu olsa "ronaldo kazanamadı messi kazansın" der şahsi görüşüm.ronaldocu işte klasik
işleri güçleri kötülemek gömmek bir açık bulsamda dalga geçsem derdindeler de gerçi bu dünya kupasında messinin açığı yokgerçek bir ronaldocu olsa "ronaldo kazanamadı messi kazansın" der şahsi görüşüm.
elin abdestsizi kazanacağına müslüman kardeşlerim kazansınFransa'm kazanacak İnşALLAH.
Neden olsun ?Neden Arjantin olmasın? Ayrıca önce Türkçe öğren sen![]()
yok pc den izliyorum internette normal pikselleşme oluyorYeni frekans bilgileri ile kanalı ekledinmi tvye
Allah allah sen de messinin kupa almasını istersin ben de onun almasını istemiyorum ne var bunda ? Farklı görüşlerimiz varronaldocu işte klasik
Ben almasını istemiyorum diye adam kupayı mı almayacak kazanırlarsa alırlar ben arjantini desteklemediğim için kazanmasını istemiyorumhakediyor
Allah allah sen de messinin kupa almasını istersin ben de onun almasını istemiyorum ne var bunda ? Farklı görüşlerimiz var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben almasını istemiyorum diye adam kupayı mı almayacak kazanırlarsa alırlar ben arjantini desteklemediğim için kazanmasını istemiyorum
Ayıp ediyon ama bu hareketi yaparak hiç sevmediğim bir emoji uzun uzun yazılmış yazıya ok yazılmış gibi hissediyorum :/
Fransa'm alır.Finalde Arjantin - Fransa maçı çok zevkli olucak ama kafaya koymuş Messi, kupayı kimseye vermez.