G-Sync, Nvidia ekran kartları içindir (FreeSync AMD için.). Yalnız FreeSync monitörde G-Sync açılabilir.G-sync var o nedir?
G-Sync, Nvidia ekran kartları içindir (FreeSync AMD için.). Yalnız FreeSync monitörde G-Sync açılabilir.G-sync var o nedir?
ama Nvdia benimki
benimki direkt G-syncRehber - FreeSync Monitörde G-Sync Açmak
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim. Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına...donanimarsivi.com
benimki direkt G-sync
HDMI ile bağlantı yaptıysan G-Sync açamazsın, G-Sync açmak için Display Port ile bağlantı yapman gerekiyor. Ayrıca G-Sync açınca monitörün tepkime süresi artar bunu belirteyim. İlla G-Sync açmak zorunda da değilsin bu arada, açıp açmamak tamamen isteğe bağlı.hocam pardon benim monitör Free Syncmiş
ama bende denetim masasında free sync yok?
Display Port ile bağladım yine yokHDMI ile bağlantı yaptıysan G-Sync açamazsın, G-Sync açmak için Display Port ile bağlantı yapman gerekiyor. Ayrıca G-Sync açınca monitörün tepkime süresi artar bunu belirteyim. İlla G-Sync açmak zorunda da değilsin bu arada, açıp açmamak tamamen isteğe bağlı.
HDMI ile bağlantı yaptıysan G-Sync açamazsın, G-Sync açmak için Display Port ile bağlantı yapman gerekiyor. Ayrıca G-Sync açınca monitörün tepkime süresi artar bunu belirteyim. İlla G-Sync açmak zorunda da değilsin bu arada, açıp açmamak tamamen isteğe bağlı.
Önce monitörün üzerinden FreeSync'i aç dostum.