Neler Yeni

Free-Sync Nasıl Açılır

Kayrae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
789
Merhaba, soru başlıkta ve birde G-sync var o nedir?

Önce monitörün arayüzünden FreeSync'i açıyorsun, ardından Radeon Ayarları'na girip oradan da FreeSync'i açık hale getiriyorsun. Bunları yaptıktan sonra FreeSync açılmış oluyor.

G-Sync'i, FreeSync'in Nvidia versiyonu gibi düşünebilirsin.

ama Nvdia benimki

benimki direkt G-sync

hocam pardon benim monitör Free Syncmiş :D
ama bende denetim masasında free sync yok?
HDMI ile bağlantı yaptıysan G-Sync açamazsın, G-Sync açmak için Display Port ile bağlantı yapman gerekiyor. Ayrıca G-Sync açınca monitörün tepkime süresi artar bunu belirteyim. İlla G-Sync açmak zorunda da değilsin bu arada, açıp açmamak tamamen isteğe bağlı.

HDMI ile bağlantı yaptıysan G-Sync açamazsın, G-Sync açmak için Display Port ile bağlantı yapman gerekiyor. Ayrıca G-Sync açınca monitörün tepkime süresi artar bunu belirteyim. İlla G-Sync açmak zorunda da değilsin bu arada, açıp açmamak tamamen isteğe bağlı.
Display Port ile bağladım yine yok
bu arada tepkimse süresi tam olarak ne anlama geliyor ? Monitöre çok ama çok yabancıyım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1603924751708.png

Hocam çok özür dilerim rehber ile ilgileniyordum size dönmeyi unuttum
Monitörüün menü kısmından veya driverlar üzerinden açabilirsiniz
Ekran kartını AMD ise daha iyi yardımcı olabilirim

Geri