Neler Yeni

Yardım Freedos bilgisayar?

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray DEMİREL
Bilgisayarim ve linki : ASUS

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. İlk defa pahalı bir laptop aldım kendime şuan kargoda yarın hayırlısıyla geliyor. Elime geçtikten sonra yapmam gereken şeyler konusunda bir kaç sorum olacak. Umarım sizleri sıkmam yardımcı olabilir misiniz.

Yarın elime bilgisayar geçince ilk olarak işletim sistemi yüklemeliyim. İlla orjinal olması şart mıdır yoksa eskiden yaptığım gibi KMS ile mi yapayım. Üst segment bir bilgisayara cr*ckli Windows yüklenirse sorun olur mu? Orjinal lisansla arasında nasil bir fark olur?

İkinci sorum şu suanki laptobumu ben sürekli formatladigimda driver booster prodan guncelliyordum. Yeni bilgisayarda bunu yapmalı mıyım? Yapmamaliysam windowsu yükledikten sonra driverlari nereden yükleyeceğim. Asusun sitesindeki model driverlar her zaman en günceli mıdır?

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray DEMİREL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Windows 10 yükle. Windows 11 buglarından çoğunlukla arındı ancak yine de Windows 10'un daha risksiz bir sürüm olduğuna inanıyorum.
Teşekkür ederim. Cr*ckleyeyim mi

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya

Eynp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eyüp Bay
Teşekkür ederim. Cr*ckleyeyim mi
Yani ücretsiz de halledebilirsiniz ücretli de. Benim de bilgisayarım bugün geldi ancak monitör olmadığından dolayı kullanamıyorum. Monitör sıkıntısını halledip Windows 10 kuracağım. Ardından ücretsiz şekilde halledeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden Microsoft 1kuy satarken bunlar 25e satıyor. Orjinal mıdır ki?
Mesaja bıraktığım konuyu okuyarak bilgilenebilirsiniz: KONU İÇİN TIKLA

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray DEMİREL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ücretsiz de halledebilirsiniz ücretli de. Benim de bilgisayarım bugün geldi ancak monitör olmadığından dolayı kullanamıyorum. Monitör sıkıntısını halledip Windows 10 kuracağım. Ardından ücretsiz şekilde halledeceğim.
Ücretsiz olunca lisanslanmiyor ki

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Top Bottom