Freedos bir bilgisayara android kurulabilir mi

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
933
Arkadaşlar freedos bir bilgisayara android kurulabilir mi kurulursa bir stabilite bir uyum sorunu olur mu acaba 😊

Freedos olması sadece işletim sisteminin olmaması anlamına geliyor.

Arkadaşlar freedos bir bilgisayara android kurulabilir mi kurulursa bir stabilite bir uyum sorunu olur mu acaba 😊
Çeşitli girişimler var, emülatör den daha iyi optimize onuda soylemek istiyorum dual boot kullanilabilir

2 Sene Önce bu girişimde bulunmuştum, birçok şeyin çalışamama sorunları ortaya çıkıyor malesef (Driver problemi). Masa Üstü bir işletim sistemi için çok geride kalıyordu istediğim şeyleri kolaylıkla yapamıyordum malesef, telefonda dokunarak kullanmak ile mouse ile androidi kontrol etmek pekte haz vermemişti, işlerimi yapamadığım için vazgeçmiştim.

Kurabilirsiniz.

silindi

Son düzenleme:
Kurulur. Verim alamazsınız. Eskiden Bluestacks diye bir şey denemiştim. Windows üzerinde sanal makine ile çalışıyor. O daha verimliydi.
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim herkese 😊

Rica ederiz.

Tamam da adam buna itiraz mı etmiş sanki ?
İşletim sistemi olarak Android kurulabilir mi demiş. Sorunun cevabını merak ettim konuyu takipteyim.
Freedos'u bir yazılım sanmış olabilir diye bilgi verdim. "İşletim sistemi olmayan" da yazabilirdi veya "bilgisayara android kurulabilir mi?" diye de sorulabilirdi bu soru. Sen avukatı mısın??

Freedos'u bir yazılım sanmış olabilir diye bilgi verdim. "İşletim sistemi olmayan" da yazabilirdi veya "bilgisayara android kurulabilir mi?" diye de sorulabilirdi bu soru. Sen avukatı mısın??
Freedosun ne demek olduğunu biliyorum ben işletim sistemi olmayan yazmak çok uzun olur öyle yazmıştım her neyse bilgilendirme için teşekkürler 😊

Freedosun ne demek olduğunu biliyorum ben işletim sistemi olmayan yazmak çok uzun olur öyle yazmıştım her neyse bilgilendirme için teşekkürler 😊
Rica ederim kardeşim yardımlaşmak için buradayım :)

Geri