Neler Yeni

Freedos laptop etkinleştirme?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
farklı bir yerden almıştım sıkıntı yaşamadım baya ucuz veriyormuş orasıda aldıktan sonra oldu yada olmadı gibi burada paylaşırsan alacak olanlar için iyi olur
Konu açarım zaten değerlendirme için. Umarım sıkıntı çıkmaz

TİTAN.

80+ Platinum
Lenovo IdeaPad Gaming 3 rtx3050 ti bulunuyor hocam benim merak ettiğim key olayı ondan bahseder misin? Biraz da
Hocam önce başka bir usb indiriyorsunuz sonra onu bilgisayara takıp kurulumu tamamlıyorsunuz Windowsu etkinleştir yazısı çıkıcaktır altta ben bir yerden kod aldım çoğaltılmış olarak isterseniz özelden atabilirim çok uygun ve bende işe yaradı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo IdeaPad Gaming 3 rtx3050 ti bulunuyor hocam benim merak ettiğim key olayı ondan bahseder misin? Biraz da
Ben burdan aldım

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Etkinleştirmezsen sağ altta windowsu etkinleştir yazısını görürsün sürekli. Onun dışında bazı ayarlara erişemezsin. Arada etkinleştir diye uyarı verir durur onun dışında soruna dair bir şey olmaz yani. Key alınca da windows full hale geliyor erişemediğin kısımlar açılıyor gibi düşünebilirsin.
Anladım hocam sağol alttaki yazı ise sadece sorun değil benim için erişemeyeceğim ayarlar da çok önemli değil sanırım

Megan

80+ Silver
Alacağım laptop muhtemelen freedos olacak ilk defa aldığım için bilgim yok. Şimdi alınca Windowsu usb ile halletim diye varsayalım. Key kısmını sonra etkinleştirirsiniz diyor herkes peki ya hiç key almayıp etkinleştirmesek ne gibi bir sorun olur ? Bu deneme gün sayısı bitince ne oluyor teşekürler?
Bazı özelliklere erişemezsin. Mesela arkaplanı temayı falan değiştiremezsin. 10tl ye alıp etkinleştirdim ben sorun olmuyor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bazı özelliklere erişemezsin. Mesela arkaplanı temayı falan değiştiremezsin. 10tl ye alıp etkinleştirdim ben sorun olmuyor
Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekranın görüntüsü veya sırası bozulmayacak şekilde sayıları bize sitemizde ki canlı chat üzerinden atmanız yeterli. Attığınız ekranın bize ulaşmasına müteakip 1 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme işlemi yapmaktayız.
Kosu girdim bakalım deniyorum

(etkinleştirilmedi :))

Megan

80+ Silver
Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekranın görüntüsü veya sırası bozulmayacak şekilde sayıları bize sitemizde ki canlı chat üzerinden atmanız yeterli. Attığınız ekranın bize ulaşmasına müteakip 1 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme işlemi yapmaktayız.
Kosu girdim bakalım deniyorum

(etkinleştirilmedi :))
Nerden aldınız? Ben epttavm den almıştım saniyesinde bot whatsapptan gönderdi

Top Bottom