Tabi orası öyle ama böyle ucuz yerlerde de insan bir iş arıyor yani.Önemli olan etkinleşsin gerisi önemli değil diğer türlüsü daha tehlikeli
Tabi orası öyle ama böyle ucuz yerlerde de insan bir iş arıyor yani.Önemli olan etkinleşsin gerisi önemli değil diğer türlüsü daha tehlikeli
hangisinden aldınTabi orası öyle ama böyle ucuz yerlerde de insan bir iş arıyor yani.
Softklik diye biryerhangisinden aldın
farklı bir yerden almıştım sıkıntı yaşamadım baya ucuz veriyormuş orasıda aldıktan sonra oldu yada olmadı gibi burada paylaşırsan alacak olanlar için iyi olurSoftklik diye biryer
Konu açarım zaten değerlendirme için. Umarım sıkıntı çıkmazfarklı bir yerden almıştım sıkıntı yaşamadım baya ucuz veriyormuş orasıda aldıktan sonra oldu yada olmadı gibi burada paylaşırsan alacak olanlar için iyi olur
Hocam önce başka bir usb indiriyorsunuz sonra onu bilgisayara takıp kurulumu tamamlıyorsunuz Windowsu etkinleştir yazısı çıkıcaktır altta ben bir yerden kod aldım çoğaltılmış olarak isterseniz özelden atabilirim çok uygun ve bende işe yaradıLenovo IdeaPad Gaming 3 rtx3050 ti bulunuyor hocam benim merak ettiğim key olayı ondan bahseder misin? Biraz da
Ben burdan aldımLenovo IdeaPad Gaming 3 rtx3050 ti bulunuyor hocam benim merak ettiğim key olayı ondan bahseder misin? Biraz da
Anladım hocam sağol alttaki yazı ise sadece sorun değil benim için erişemeyeceğim ayarlar da çok önemli değil sanırımEtkinleştirmezsen sağ altta windowsu etkinleştir yazısını görürsün sürekli. Onun dışında bazı ayarlara erişemezsin. Arada etkinleştir diye uyarı verir durur onun dışında soruna dair bir şey olmaz yani. Key alınca da windows full hale geliyor erişemediğin kısımlar açılıyor gibi düşünebilirsin.
Duvar kağıdı ve özelleştirme ayarları kapalı olacak.Anladım hocam sağol alttaki yazı ise sadece sorun değil benim için erişemeyeceğim ayarlar da çok önemli değil sanırım
Bazı özelliklere erişemezsin. Mesela arkaplanı temayı falan değiştiremezsin. 10tl ye alıp etkinleştirdim ben sorun olmuyorAlacağım laptop muhtemelen freedos olacak ilk defa aldığım için bilgim yok. Şimdi alınca Windowsu usb ile halletim diye varsayalım. Key kısmını sonra etkinleştirirsiniz diyor herkes peki ya hiç key almayıp etkinleştirmesek ne gibi bir sorun olur ? Bu deneme gün sayısı bitince ne oluyor teşekürler?
Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekranın görüntüsü veya sırası bozulmayacak şekilde sayıları bize sitemizde ki canlı chat üzerinden atmanız yeterli. Attığınız ekranın bize ulaşmasına müteakip 1 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme işlemi yapmaktayız.Bazı özelliklere erişemezsin. Mesela arkaplanı temayı falan değiştiremezsin. 10tl ye alıp etkinleştirdim ben sorun olmuyor
Nerden aldınız? Ben epttavm den almıştım saniyesinde bot whatsapptan gönderdiLisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekranın görüntüsü veya sırası bozulmayacak şekilde sayıları bize sitemizde ki canlı chat üzerinden atmanız yeterli. Attığınız ekranın bize ulaşmasına müteakip 1 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme işlemi yapmaktayız.
Kosu girdim bakalım deniyorum
(etkinleştirilmedi )