Neler Yeni

FreeSync açık olmasına rağmen çalışmıyor

whiterose

80+ Bronze
İmzamdaki sistemi ve Acer Nitro QG241Ybii 23.8'' 75hz 1 ms monitörü kullanıyorum ama freesync monitör ayarlarında açık görünmesine rağmen oyunda yırtılmalar olduğunu fark ettim az önce. Sorun nedir?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İmzamdaki sistemi ve Acer Nitro QG241Ybii 23.8'' 75hz 1 ms monitörü kullanıyorum ama freesync monitör ayarlarında açık görünmesine rağmen oyunda yırtılmalar olduğunu fark ettim az önce. Sorun nedir?
Driver sorunu olma ihtimali var. Ben de yaşadım daha önce.
Başka bir driver kur. Benim Among Us'ta bile yırtılmalar oluyordu sen düşün artık.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bildiğim kadarıyla ekran kartının da freesync desteklemesi gerek destekliyor mu ekran kartın

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nuhgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nuh
Free-sync AMD teknolojisidir. Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız g-sync teknolojini destekleyen bir monitörünüz olması lazım. Bu arada monitör nasıl almayı düşünüyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ekran kartına driver gelmiş onu kuruyorum şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanmıyorum 750 ti'ın desteklediğini

GTX 750 Ti da Display port yoktur o yüzden G-Sync açamassınız ki zaten GTX 700 serisi zamanında bu teknoloji yoktu.

Free-Sync AMD kartlar içindir ama Display port ile Nvidia kartların G-Sync özelliğine destek verir tabii hatırladığım kadarıyla GTX 1000 serisi ve üstünde destekli.

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Free-sync AMD teknolojisidir. Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız g-sync teknolojini destekleyen bir monitörünüz olması lazım. Bu arada monitör nasıl almayı düşünüyorum
ben çok memnunum monitörden, va panel olması farklı açılardan bakınca renk soluklaşmasına sebep oluyor ama va panelin özelliği bu zaten. onun dışında görüntü kalitesi, boy, kozmetik olarak duruş falan çok iyi fiyatına göre

GTX 750 Ti da Display port yoktur o yüzden G-Sync açamassınız ki zaten GTX 700 serisi zamanında bu teknoloji yoktu.

Free-Sync AMD kartlar içindir ama Display port ile Nvidia kartların G-Sync özelliğine destek verir tabii hatırladığım kadarıyla GTX 1000 serisi ve üstünde destekli.
rx 570 alacağım onunla freesync kullanabilirim değil mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ben çok memnunum monitörden, va panel olması farklı açılardan bakınca renk soluklaşmasına sebep oluyor ama va panelin özelliği bu zaten. onun dışında görüntü kalitesi, boy, kozmetik olarak duruş falan çok iyi fiyatına göre

rx 570 alacağım onunla freesync kullanabilirim değil mi?

Evet RX 570 ile kullanırsın, HDMI veya Display Port ile bağlarsan.

nuhgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nuh
Gittim aynı monitörün ips olanını aldım. Bakalım nasıl olcak

whiterose

80+ Bronze
Gittim aynı monitörün ips olanını aldım. Bakalım nasıl olcak
oyunlar için va daha iyi deniliyor siyahı tam göstermesi vs. sebeplerden. o yüzden va tercih ettim ben

nuhgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nuh
oyunlar için va daha iyi deniliyor siyahı tam göstermesi vs. sebeplerden. o yüzden va tercih ettim ben
Evet onu bende çok duydum ama ben aynı zamanda grafik tasarım öğrenciyim. Renkler benim için önemli. Ki bence ips daha va'dan daha iyi şahsi fikrim

Top Bottom