FreeSync, Adaptive Sync, Gsync bunlar ne demek?

apeir0n

80+
Reaksiyon skoru
93
intel işlemci+nvidia sistem için hangisine göre almak gerekşyor?

G sync nvidia
Free sync amd

G sync nvidia
Free sync amd
Dolayısıyla g sync alman avantajına olur hertz uyuşnazlığı olunca bazen ekranda yırtılmalar olabiliyor g sync nvidia da free sync amd de bunları önlemek için olan şeyler.

G-sync, adaptive sync ve premium sync. Hepsi kartınızla uyumlu. Sadece freesync ozellkli monitör almayın.

free sync almayın gsync alın free sync nvidia kartlarda flickers yapıyor bizzat 4 monitor denedim ve hepsinde aynı şeyi yaşadım fps 144 altında düşünce ekranda anlık göz kırpma tarzı şeyler oluyor ve aşırı sinir bozucu

free sync almayın gsync alın free sync nvidia kartlarda flickers yapıyor bizzat 4 monitor denedim ve hepsinde aynı şeyi yaşadım fps 144 altında düşünce ekranda anlık göz kırpma tarzı şeyler oluyor ve aşırı sinir bozucu
Başka bir sorun olabilir. Şimdiye kadar birçok kart ve monitörüm oldu hiçbirinde sorun yaşamadım.

Başka bir sorun olabilir. Şimdiye kadar birçok kart ve monitörüm oldu hiçbirinde sorun yaşamadım.
hocam sistem degistim 2 defa 4 defa monitor degistim aynı sorunu yaşadım maalesef cenabet miyim anlamadım ama en saglıklısı gsync

adaptive sync hem freesync hem gsync destekliyor anlamında en mantıklısı adaptive çünkü ilerde ekran kartına ne olur belli etmıyor

hocam sistem degistim 2 defa 4 defa monitor degistim aynı sorunu yaşadım maalesef cenabet miyim anlamadım ama en saglıklısı gsync
🤣🤣 Estağfurullah. Tabi ki en sağlıklı olan g-sync monitör ama piyasada hem az hem pahalı oluyor genellikle. Eğer adaptive ve premium ise Nvidia kartlarda g-sync aktif oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,751
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri