Gsync alın bana göre diğerleri hiçbir işe yaramıyor bir faydasını görmedim daha.intel işlemci+nvidia sistem için hangisine göre almak gerekşyor?
Dolayısıyla g sync alman avantajına olur hertz uyuşnazlığı olunca bazen ekranda yırtılmalar olabiliyor g sync nvidia da free sync amd de bunları önlemek için olan şeyler.G sync nvidia
Free sync amd
Başka bir sorun olabilir. Şimdiye kadar birçok kart ve monitörüm oldu hiçbirinde sorun yaşamadım.free sync almayın gsync alın free sync nvidia kartlarda flickers yapıyor bizzat 4 monitor denedim ve hepsinde aynı şeyi yaşadım fps 144 altında düşünce ekranda anlık göz kırpma tarzı şeyler oluyor ve aşırı sinir bozucu
hocam sistem degistim 2 defa 4 defa monitor degistim aynı sorunu yaşadım maalesef cenabet miyim anlamadım ama en saglıklısı gsyncBaşka bir sorun olabilir. Şimdiye kadar birçok kart ve monitörüm oldu hiçbirinde sorun yaşamadım.
Estağfurullah. Tabi ki en sağlıklı olan g-sync monitör ama piyasada hem az hem pahalı oluyor genellikle. Eğer adaptive ve premium ise Nvidia kartlarda g-sync aktif oluyor.hocam sistem degistim 2 defa 4 defa monitor degistim aynı sorunu yaşadım maalesef cenabet miyim anlamadım ama en saglıklısı gsync