Neler Yeni

Frekans TV 1900 ₺ sistem

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
nasıl mümkün olabiliyor ya nasıl bir kart bu 960 bu sistemin aynısını Türkiye'den toplasan bana ne kadara gelir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali Sancakli
Xeon E3 1220 işlemci var elimde ve güzel olduğunu düşünmekteyim fakat 1240 ile bu kadar fark olduğunu tahmin etmiyordum.

1900 TL için iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası sistemin ama yurtiçinde böyle bir alternatif dizmenin zor olduğunu düşünmekteyim. AliExpress kadar parça seçeneği yok.

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xeon E3 1220 işlemci var elimde ve güzel olduğunu düşünmekteyim fakat 1240 ile bu kadar fark olduğunu tahmin etmiyordum.

1900 TL için iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası sistemin ama yurtiçinde böyle bir alternatif dizmenin zor olduğunu düşünmekteyim. AliExpress kadar parça seçeneği yok.
Aliexpress e nedense güvenemiyorum hiç alışveriş deneyimin oldu mu , olduysa nasıldı ? Ayrıca bu ürünlerin kaç TL vergi ile geleceğini nasıl hesaplarım ?

Tr0lls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yılmaz
Aliexpress e nedense güvenemiyorum hiç alışveriş deneyimin oldu mu , olduysa nasıldı ? Ayrıca bu ürünlerin kaç TL vergi ile geleceğini nasıl hesaplarım ?
Aliexpress güzel gönderiyor ama uzun sürüyor gelmesi eğer bekleyeceksen alabilirsin alırken kargo seçeneklerinden takipli seçmeni öneririm bir kaç dolar fark ediyor. Vergisini hesaplamak için eğer avrupa birliği ülkesi ise %18 vergi + 8tl gümrüğe sunma ücreti + 0.80kuruş damga vergisi avrupa birliği ülkesi değil ise %20 vergi şu siteden hesaplayabilirsin https://gumruk-vergisi.hesaplama.net/ ama gümrük personelinin moralinede bağlı daha fazla veya azda yazabilir belli olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,091
Üyeler
167,245
Son üye
perkydream
Top Bottom