Yok forumda birisi söyledi 200ml suya 1 tatlı kaşığı at yeter dedi öyle yaparım bendeDostum sana şöyle söyliyim. Dikkatli ol. Yani benim dediğim o mavi şeyi alacaksan.
Ben tam porsiyon (16 gr kahve : 250 ml su) içtim spor öncesinde. Allah'ıma kavuşuyordum. Kalbim 170'e çıktı.
Dostum o yetmez. En az 8 gr kullanman lazım.Yok forumda birisi söyledi 200ml suya 1 tatlı kaşığı at yeter dedi öyle yaparım bende
Bir tatlı kaşığı yeterli.Dostum o yetmez. En az 8 gr kullanman lazım.
Tatlı kaşığı 4 gr alır maks. O da yaklaşık 76 mg kafein verir. Bu da pek etkili değildir. Evrim Ağacı'saki bir bilgiye göre kafeinin etkili olabilmesi için 250 gr alınması gerekiyor.Bir tatlı kaşığı yeterli.
Tatlı kaşığı yaklaşık 3.5 4 grÖldürme sonra beni 8gr kaç tatlı kaşığı?
Günlük o kadar kafein almanın bir zararı yok ancak alınmaması tarafındayım. Şey gibi düşün: İşlemcinin 85 derecede çalışması.Tatlı kaşığı 4 gr alır maks. O da yaklaşık 76 mg kafein verir. Bu da pek etkili değildir. Evrim Ağacı'saki bir bilgiye göre kafeinin etkili olabilmesi için 250 gr alınması gerekiyor.
Ben de diyorum ki 152 alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tatlı kaşığı yaklaşık 3.5 4 gr
8 gr da 2 tatlı kaşığı
ABD sağlık bakanlığına göre günde 400 mg a kadar alınabilir. Sağlıklı doz 400.Günlük o kadar kafein almanın bir zararı yok ancak alınmaması tarafındayım. Şey gibi düşün: İşlemcinin 85 derecede çalışması.
Tatlı kaşığı 4 gr alır maks. O da yaklaşık 76 mg kafein verir. Bu da pek etkili değildir. Evrim Ağacı'saki bir bilgiye göre kafeinin etkili olabilmesi için 250 gr alınması gerekiyor.
Ben de diyorum ki 152 alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tatlı kaşığı yaklaşık 3.5 4 gr
8 gr da 2 tatlı kaşığı
Günlük o kadar kafein almanın bir zararı yok ancak alınmaması tarafındayım. Şey gibi düşün: İşlemcinin 85 derecede çalışması.
O zaman önce 1 kaşık deneyeyim sonra etkili olmazsa 2 kaşık yaparim onu.ABD sağlık bakanlığına göre günde 400 mg a kadar alınabilir. Sağlıklı doz 400.
İşlemcilerin 105 dereceye kadar çalıştığını biliyoruz ama 80 derece ve üstü yüksek olarak sayılabilir. Günlük 3 bardak kahve içtiğini sayalım. Bu da yaklaşık 250 mg kafein eder. Diğer türlü 500 mg kafeini geçer. Bunu söylemeye çalışıyorum. Sanırım tam olarak anlaşılmadım.ABD sağlık bakanlığına göre günde 400 mg a kadar alınabilir. Sağlıklı doz 400.
Suyu da oranla. 1:16 genel tercihtir.O zaman önce 1 kaşık deneyeyim sonra etkili olmazsa 2 kaşık yaparim onu.
Günde iki defadan fazla içmiyorsan iki tatlı kaşığı kahve yeterli olacaktır. Ancak üç defadan fazla içiyorsan her içime bir tatlı kaşığı ideal olur.O zaman önce 1 kaşık deneyeyim sonra etkili olmazsa 2 kaşık yaparim onu.