Neler Yeni

Frisby 600w 80+ Bronze psu alınır mı??

beritankorkusuz

80+ Silver

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Hocsm frisby nin ,cougarda hatta medimarktta cougar psularindan da belli .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Patlayan bir konu soyler misin
Alınmaz. Kalitesiz. Başka söylemem gereken bir konu var mı? :)

beritankorkusuz

80+ Silver
knk Yalnız üretici Frisby değil COMSIS. Yani Cougarı ve Gamemax'i Kuran Firma/Şirket.
HoCam Firsby adi altında Cougar ,gamemax da oyle. Bende gamemax klavyesi var altında frisby yaziyor . Cougar da o şekilde . Ben fani vs değiştim baktim japon kapsitorleri var

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

beritankorkusuz

80+ Silver
Alınmaz. Kalitesiz. Başka söylemem gereken bir konu var mı? :)
Hocam bana kalitesiz oldugunu gösterin neye dayaarak ? Patlıyor diyorsunuz ,bir iki konu web genelinde anca var, sizin guvenli dediginiz markalar daha fazla sorunlu

Ama hepsinin kalitesi aynı değil.
@Emir Aydın
Hocam bana patlayan bir konu dermisiniz ,ya da sorun yaşayan? Neye gore kaliteli kalitesiz . Cougar la ayni . zaten Medimarkt ta vs Firsby Cougar diye geçiyor

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
kanka o listede yok ,hepsi o listede olacsk diye bir sey yok . Sertifikasının kanıtı
Sertifika olabilir ama sertifika olunca bir güç patlaamsında ya da aşırı akımda vs sistemini ya da PSU'yu koruyabilecek diye bir şey yok özellikle insan o kadar para verdiği ssitemi riske atmayı hiç hiç istemez hele ki OC yapınca neyse işte korumlara ve güvenlikleri filan önemli dayanaıksız koruma filan da olabiliyor bazen mesela aopen yapımı nagas PSU kullanyıorum 12V kanalı 360W ama sözde kendisi 500W neyse işte +80 sertifikası var ama sahte korumlaarı vs de yok içini açıp da baktım ama memnunum sorun çıkarmıyor fakat risk gurubunda.

beritankorkusuz

80+ Silver
Sertifika olabilir ama sertifika olunca bir güç patlaamsında ya da aşırı akımda vs sistemini ya da PSU'yu koruyabilecek diye bir şey yok özellikle insan o kadar para verdiği ssitemi riske atmayı hiç hiç istemez hele ki OC yapınca neyse işte korumlara ve güvenlikleri filan önemli dayanaıksız koruma filan da olabiliyor bazen mesela aopen yapımı nagas PSU kullanyıorum 12V kanalı 360W ama sözde kendisi 500W neyse işte +80 sertifikası var ama sahte korumlaarı vs de yok içini açıp da baktım ama memnunum sorun çıkarmıyor fakat risk gurubunda.
Bu psu da da var 5 6 arkadasim 1 senden fazladir kullanıyor sorun yaşamıyor. Bana yasanan konu gosterin . Web genelinde max 1 2 tane var kaliteli dediginiz markabin 20 tane

Hocam bana kalitesiz oldugunu gösterin neye dayaarak ? Patlıyor diyorsunuz ,bir iki konu web genelinde anca var, sizin guvenli dediginiz markalar daha fazla sorunlu

Hocam bana patlayan bir konu dermisiniz ,ya da sorun yaşayan? Neye gore kaliteli kalitesiz . Cougar la ayni . zaten Medimarkt ta vs Firsby Cougar diye geçiyor
Hocam gidin teknik serviso arayip sorun ,ben bizzat sordum . Hatta konu açtım

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Bu PSU da da var 5 6 arkadasim 1 senden fazladir kullanıyor sorun yaşamıyor. Bana yasanan konu gosterin . Web genelinde max 1 2 tane var kaliteli dediginiz markabin 20 tane

beritankorkusuz

80+ Silver
Bu PSU da da var 5 6 arkadasim 1 senden fazladir kullanıyor sorun yaşamıyor. Bana yasanan konu gosterin . Web genelinde max 1 2 tane var kaliteli dediginiz markabin 20 tane

@KaanCK kanka kızacak durum yok ,durum böyle, gidip fabrikalarada bakın ayni fabrika

Evet 1 tane var hocam ,peki baska var mi ,cunku kaliteli markaların baya baya cok varda

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@KaanCK kanka kızacak durum yok ,durum böyle, gidip fabrikalarada bakın ayni fabrika

Evet 1 tane var hocam ,peki baska var mi ,cunku kaliteli markaların baya baya cok varda
Frisby az alındığı için konular az olabilir mi knk?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

Frisby Fan boyluğu yapıyorsun şu an. Adam almak zorunda değil ki önermiyorum hiç bir zaman. Dediğin markaların 20 tane diyorsun'da Frisby daha çok var emin olabilirsin. Bir daha yazmayacağım.

beritankorkusuz

80+ Silver
Frisby az alındığı için konular az olabilir mi knk?
Az mi ince hesapta yok satıyor buvun 50 tane gaming geceisnde satti zaten kasalardan bahsetmiyorum

Frisby Fan boyluğu yapıyorsun şu an. Adam almak zorunda değil ki önermiyorum hiç bir zaman. Dediğin markaların 20 tane diyorsun'da Frisby daha çok var emin olabilirsin. Bir daha yazmayacağım.
Hoxam bul o zaman

Top Bottom