Bu fiyatlarda bir de Mwe serisi var fakat o da meçhul, kapasitörlerde sorun yaşayan bir ton insan var.@Ethem Aslan Kötü demedim de CapXon kullandıklarını görünce çekindim. Başka alternatifleri ille vardır bence.
Her koruma aynı değildir. O koruma çalışıcak mı peki? Asıl olay burda. Yoksa Gamepower PSU' larda 7 koruma var.Gerçek olmama ihtimali yok.
Eğer "eminim yoktur KESİNLİKLE" diyorsan bir tazminat davası açıp zengin olmaya çalışabilirsin.
Frisby.Hangisi için söylüyorsun ?
Herkes al dedi şimdi de sen alma dedin neden
@kandes22
yok mesela biri bir modele f/p dedi bu forumda cogu kisi arasitrmaz etmez (mesela ben)İnanmadım sadece sordum herkes önerip o önermeyince
Şaka maka bu fiyatlarda dört dörtlük PSU yok resmen, çare bütçeyi aşıp Performance GD almakta gibi.CapXon genelde giriş seviyesi PSU'larda kullanılıyor.
Fakat asla alınmaz denecek kadar da kötü değil.
Dalgalanma değerleri iyiydi, voltaj regülasyonu ise hiç fena değildi.
Yakın fiyatta alternatifleri MWE serisi var fakat MWE 550 gibi modeller ondan daha kötü.
Marka değil model bazlı düşünülmeli.Bu psu markası güvenilir diye düşünüyorum forumda geneli önermişti.
Şaka maka bu fiyatlarda dört dörtlük PSU yok resmen, çare bütçeyi aşıp Performance GD almakta gibi.
@Ethem Aslan Aklımdan o geçti ancak bütçe önemli