arkadaşlar kasayı yeni aldım tüm bağlantılarını yapmama rağmen fanların renklerini ayarlayamıyorum kasayı ilk açtığımdaki gibi fanlar şu anda renksiz durumda led tuşuna bastığımda hiçbir tepkime alamıyorum ne yapmam lazım
Bağlantıları doğru yaptığına emin misin.?arkadaşlar kasayı yeni aldım tüm bağlantılarını yapmama rağmen fanların renklerini ayarlayamıyorum kasayı ilk açtığımdaki gibi fanlar şu anda renksiz durumda led tuşuna bastığımda hiçbir tepkime alamıyorum ne yapmam lazım
evet öndeki 3 fanın molexlerini birleştirip arka egzoz fanı arkalarına taktım egzoz fanındaki rgb kablosunuda rgb switch kablosuyla birleştirdim ama rgb duşuna bastığımda hiçbirşey değişmiyorBağlantıları doğru yaptığına emin misin.?
Frisby Panda kasalar genelde sıkıntı hocam hep bir sorun yaşayan insanlar var bu konu da.evet öndeki 3 fanın molexlerini birleştirip arka egzoz fanı arkalarına taktım egzoz fanındaki rgb kablosunuda rgb switch kablosuyla birleştirdim ama rgb duşuna bastığımda hiçbirşey değişmiyor
kontrolcü yokKasada dahili RGB kontrolcü mü var? Bazıları ek güç gerektirebiliyor o kontrolcülerin, boştaki kabloları kontrol et.
Kontrolcüsüz nasıl ayarlansın renkleri? Anakarta da bağlı değilse imkansız o işkontrolcü yok
adamlar boşuna mı yapmış ozaman öyle iş mi olur kontrolcü yoksa ne diye var rgb fan hadi renkleri de değişmesin düz kalsın dicem oda yokki renksiz çalışıyor şuanKontrolcüsüz nasıl ayarlansın renkleri? Anakarta da bağlı değilse imkansız o iş
adamlar boşuna mı yapmış ozaman öyle iş mi olur kontrolcü yoksa ne diye var rgb fan hadi renkleri de değişmesin düz kalsın dicem oda yokki renksiz çalışıyor şuan
fotoğraflarına bakın tek renk halide var, ama dediğim gibi hiç olmasa bile rainbow olsada razıyım o da yok renksiz fanlar şuanFrisby FC-9405G 650 W Panda Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Frisby FC-9405G 650 W Panda Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Frisby FC-9405G 650 W Panda Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Kasa özelliklerini incele, 3.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rainbow diyor zaten bu fana, renk ayarı yokmuşki?
İki versiyonu varsa kontrolcü olup olmadığına emin olman lazım. Bazen kasanın üst paneline gizli oluyor göremiyorsun. Oradan gelen bir RGB kablosu falan yok mu boşta?fotoğraflarına bakın tek renk halide var, ama dediğim gibi hiç olmasa bile rainbow olsada razıyım o da yok renksiz fanlar şuan
öyle kontrolcü var led tuşu var önde kabloları ona bağladım zatenİki versiyonu varsa kontrolcü olup olmadığına emin olman lazım. Bazen kasanın üst paneline gizli oluyor göremiyorsun. Oradan gelen bir RGB kablosu falan yok mu boşta?
O güç girişi olmadan olmaz. Ya Sata ya da Molex bir güç girişi olmak zorunda iyice kontrol et.öyle kontrolcü var led tuşu var önde kabloları ona bağladım zaten