Frisby PSU lar C4 Müdür?

Burada ismi olmayan marka PSU lar kalitesiz dir. Frisby, Gametech, Hadron, Rampage, Platoon bunların hepsi Bombadan farksız PSU lar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Frisby PSU alınmaz.
Rampage de orada yok. Rampage'de C4 deyince biz suçlu oluyoruz. 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔

Hocam konuma gelin detayli okuyun ,aradığınız bilgilerinden hepsinin dışında PSU sertifikasında bulacaksiniz

Dostum bu attığım site resmi ve güncel PSU sertifikalırını içeriyor, Frisby göremessin veya Rampage veyahutta Gametech i. Çünkü sahte sertifikaları var.

Frisby marka PSU'lar C4 değildir ama asla alınmasını tavsiye etmiyorum. FSP,CM tarzı PSU'lara yönelin.

Dostum bu attığım site resmi ve güncel PSU sertifikalırını içeriyor, Frisby göremessin veya Rampage veyahutta Gametech i. Çünkü sahte sertifikaları var.
Hocam attığım site de bağımsız, oradan bakabilirsiniz. Ki sahte degil guncel modellerde var diger markaların

Frisby marka PSU'lar C4 değildir ama asla alınmasını tavsiye etmiyorum. FSP,CM tarzı PSU'lara yönelin.
Buna katılıyorum, egerki bütçen varsa al daha kalitelisini ,ama sisteminden kisacaksan Frisby al üzmez

Ama Gamepower var.🤔 Direkt Gamepower olarak aratırsan bulamazsın çünkü Gamemax olarak geçiyor yurtdışında

Hacı o rampage c4 daha geçen elektrik voltaj fazla geldi yanık kokusu geldi hemde ses. az

Hocam hadron frisby falan aşırı dandikte rampage yine idareten birşeyler yapıyor

Ama Gamepower var.🤔 Direkt Gamepower olarak aratırsan bulamazsın çünkü Gamemax olarak geçiyor yurtdışında

Evet. Gamepower Gamemax ın. Rampage in onlarla alakası yok. Bunları model isimlerinden anlayabilirsiniz Gamemax ın PSU modelleri ile Gamepower modellerinin isimleri aynı.

C4 değil C4000 de olsa, bütçesi olmayan alacaktır.
Tıpkı dünkü indirimlerde kapış kapış gittiği gibi.

Buraya Frisby'nin CEO'sunu üye yapsan,
Gelip bu konuya "biz C4 gibi PSU üretiyoruz" dese.
Ertesi gün yine, yine ve yine o PSU'lar alınır.

Bizim millet böyledir. Bir şey ucuzsa, gerisini çok takmaz.
Celladını sever yani. Bunu kolay kolay değiştiremezsin.

@beritankorkusuz Bak dostum konundaki sitede frisby PSU lar hakkındaki test sonuçları gösteren commis midir o site güvenilir değil, frisby PSU testlerine baktım adamlar sadece yazıyla şöle test ettik böyle sonuç verdi diyor. Bide benim attığım siteye bak % delik olarak verdiği her değeri yazmışlar ve grafik tablosunda da gösterip tüm detaylarını vermişler.

Frisby-FR-PW30C12-300W-Guc-Kaynagi-1.webp

Bu göya yapılmış frisby PSU testi.

GIGA-BYTE TECHNOLOGY CO.,LTD._GP-P650B_650W_ECOS 5040_Report.webp

Buda benim kendi kullandığım Gigabyte P650 PSU nun:

Bu verdiğim resmi sitedeki testi ve bu site global bir site.

Şimdi sence hangi test daha gerçekçi ?

Dediğim gibi "Frisby, Rampage, Gametech, Platoon, Hadron" gibi markalar sahte sertifikalı olan PSU markaları ve bombadan farkları yok. Global 80+ sertifika sitesinde de sertifikaları bulunmamaktadır.

He bu arada ekliyim son olarak, comsis bilişim dediğin bu site bu ürünlerin satışını yaptığı için millet güvensin diye uyduruk imzalı bir sertifika tarzı şeyler yapmış yani onlar güvenilir değil.

Son düzenleme:
Geri