FRISBY VENOM KASA ALINIR MI

Arda K

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaslar merhaba.Yakin zamanda arkadaşım pc topladı ve frisby venom kasa aldı bende pc toplamayı düşünüyorum.Ama arkadaşımın kasasından ses geliyor azıcık.Ve frisby markasını pek bilmiyorum sizce iyi sogutur mu kaliteli mıdır bu kasayı almak mantikli mıdır

Alınmaz. Önü mesh değil. Kasa dışarıdan içeriye soğuk hava çekemez parçalar ısınır. O paraya çok daha iyileri bulunabilir.

Ayrıca güç kaynağı ile birlikte almayı düşünüyorsanız güç kaynağı aşırı kalitesiz

Arkadaslar merhaba.Yakin zamanda arkadaşım PC topladı ve frisby venom kasa aldı bende PC toplamayı düşünüyorum.Ama arkadaşımın kasasından ses geliyor azıcık.Ve frisby markasını pek bilmiyorum sizce iyi sogutur mu kaliteli mıdır bu kasayı almak mantikli mıdır
Alınmaz

Alınmaz. Önü mesh değil. Kasa dışarıdan içeriye soğuk hava çekemez parçalar ısınır. O paraya çok daha iyileri bulunabilir.

Ayrıca güç kaynağı ile birlikte almayı düşünüyorsanız güç kaynağı aşırı kalitesiz
Peki daha iyi olarak yine aynı kumandalı ve frisby kasada ki gibi aydınlatmaları olan bir kasa söyler misin

Bütçeniz yettiği zaman frisby,izoly vs gibi markalardan uzak durun @cfranko nun önerdiği kasayı alabilirsiniz gayet iyi

Arkadaslar merhaba.Yakin zamanda arkadaşım PC topladı ve frisby venom kasa aldı bende PC toplamayı düşünüyorum.Ama arkadaşımın kasasından ses geliyor azıcık.Ve frisby markasını pek bilmiyorum sizce iyi sogutur mu kaliteli mıdır bu kasayı almak mantikli mıdır
Frisby markasını malzeme kalitesi olarak sevmem. Ön paneli mesh olsa belki alınabilir derdim fakat değil. Bütçeniz nedir?

resim_2020-12-22_113652.png

bunu alıp ssd https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu480gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,517632087.html bunu alın

Frisby markası kalitesiz,dayanıksız oluyor. Şahsen almanızı önermem.

Geri