Rica ederim, rica ederim...Arkadaşlar alın aldırın cooler master 240 lık sıvı soğutma 7800x3d tam yükte: 70 75 derece
frost commander 140 tam yükte: 60 65 derece....
Eyvallah hocam bunun için buradayız. İstersen işin en eğlenceli kısmına geçelim...sağ ol dostum yaa süper bişey bu )))
BIOS'a gir, gerisini bana bırak.nedir o ??
Fotoğraf at buraya yönlendirelim, bulması etmesi zor olabilir, kendime de yaptım arkadaşıma da, ama anakartlarımız msi.napayım şimdi anlat yapayım
Zaten bu sonucu bilmeyen yok ama ben şahsen görünüş için sıvı soğutucu tercih ettim.Arkadaşlar alın aldırın cooler master 240 lık sıvı soğutma 7800x3d tam yükte: 70 75 derece
frost commander 140 tam yükte: 60 65 derece....
sen sanırım şu videoyu diyorsun bi baksana videoya dostum :Pbo settings, Curve Optimizer, Offset (-) mode 15, PBO limit motherboard, frequency override 200 yap kaydet çık. Arkadaşıma yaptım kafayı yiyor.
ben şuan kutusuna koydum sıvı soğutmayı, sıvı soğutmadan kalan fanları egsoz fan yaptım DDZaten bu sonucu bilmeyen yok ama ben şahsen görünüş için sıvı soğutucu tercih ettim.
hangi işlemci için buPbo settings, Curve Optimizer, Offset (-) mode 15, PBO limit motherboard, frequency override 200 yap kaydet çık. Arkadaşıma yaptım kafayı yiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf at buraya yönlendirelim, bulması etmesi zor olabilir, kendime de yaptım arkadaşıma da, ama anakartlarımız msi.
benimde anakart msi video senin dediğin ayarlar dimi ?Pbo settings, Curve Optimizer, Offset (-) mode 15, PBO limit motherboard, frequency override 200 yap kaydet çık. Arkadaşıma yaptım kafayı yiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf at buraya yönlendirelim, bulması etmesi zor olabilir, kendime de yaptım arkadaşıma da, ama anakartlarımız msi.