Fs 19 mu fs 22 mi daha iyi

Gece_alp

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
400
Farming Simulator 22 saf olarak 300 TL
Plat expention saf olarak 200
2'si birlikte 400(paket olarak):FS22 alırken bunu almak daha ucuza geliyor

Farming SIM 19 saf olarak 200TL
Plat expention saf 100 TL
2'si birlikter 300(paket olarak),

Şu durumda hangi oyunu almak daha mantıklı ve DLC grubunda hangi DLC'leri almalıyım

(Dipnot: 2 oyunu da tek seferde alacak paraya maalesef sahip değilim )
Evet fikirlerinizi dinliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Farming Simulator 22 saf olarak 300 TL
Plat expention saf olarak 200
2'si birlikte 400(paket olarak):FS22 alırken bunu almak daha ucuza geliyor

Farming SIM 19 saf olarak 200TL
Plat expention saf 100 TL
2'si birlikter 300(paket olarak),

Şu durumda hangi oyunu almak daha mantıklı ve DLC grubunda hangi DLC'leri almalıyım

(Dipnot: 2 oyunu da tek seferde alacak paraya maalesef sahip değilim )
Evet fikirlerinizi dinliyorum.
Fs17 ve Fs19 +100 saat oynadım. Fs19 Etail'den 75 liraya almıştım fs22 o fiyata alınmaz 75 Fs19 varken. Modlarla pek farkları olmuyor

Fs17 ve Fs19 +100 saat oynadım. Fs19 Etail'den 75 liraya almıştım fs22 o fiyata alınmaz 75 Fs19 varken. Modlarla pek farkları olmuyor
Peki fs 22nin alınmamasının tek sebebi fiyat mı ve 19u alırken dlc olarak neler alınmalı

• Beğen
27 haziranda az bi indirim olur fs22 al dlc almana çok gerek yok atölyede çok iyi modlar var zaten

Peki bu etail nasıl çalışıor internette baktım etailden alım yapınca bi kod geliyor onunla aktivasyon yapıyoruz böyle imiş fakat etail bu kodları nereden temin ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme:az önce 4.50 tl yee punch clup aldım deneme amacıyla (param yanarsada bir günlük okula gitme param yansın )kendimce güvendim alırsam burdan alırım 19u

Güncelleme:az önce 4.50 tl yee punch clup aldım deneme amacıyla (param yanarsada bir günlük okula gitme param yansın )kendimce güvendim alırsam burdan alırım 19u

ana oyun yani fs 19 alınır ama dlc alınmaz çok pahalı fiyat var ve 19 aldım terra variant dlc si de eklendi sanırsam hediye olarak geldi

Son düzenleme:
  • Beğen
Peki fs 22nin alınmamasının tek sebebi fiyat mı ve 19u alırken dlc olarak neler alınmalı
Evet bence fiyat. Game Pass'te var ama game pass zamlanıyor. Ben DLC almadım mod kurmuştum 20-30 tane.

Peki bu etail nasıl çalışıor internette baktım etailden alım yapınca bi kod geliyor onunla aktivasyon yapıyoruz böyle imiş fakat etail bu kodları nereden temin ediyor

Güncelleme:az önce 4.50 TL yee punch clup aldım deneme amacıyla (param yanarsada bir günlük okula gitme param yansın )kendimce güvendim alırsam burdan alırım 19u

Güncelleme:az önce 4.50 TL yee punch clup aldım deneme amacıyla (param yanarsada bir günlük okula gitme param yansın )kendimce güvendim alırsam burdan alırım 19u

ana oyun yani fs 19 alınır ama dlc alınmaz çok pahalı fiyat var ve 19 aldım terra variant dlc si de eklendi sanırsam hediye olarak geldi
Etail'de bazen dengesiz olabiliyor fiyatlar ama güvenilir satıcı 4-5 defa alışveriş yaptım sadece birisini gece almıştım sabah geldi kod onun dışında sorun olmadı. Kod gelince Steam'den CD anahtarı etkinleştir yapacaksın.

1687469098643.png

Ekte olduğu gibi platinum dlc+ana oyun 648tl steamda 100tlye plat 200e ana oyun alınır

FS19 da 22 de var bende. İkisini de oynamayı bilmiyorum öncelikle onu söyleyeyim ama 22 ile 19 arasında UÇURUM denebilecek bir grafik farkı var. 19' un resmen kürdandan kolları var 22' nin yanında. Benim gözüme çarpan ilk detay buydu. 19 hala inik ama beceremiyorum :D

Bu arada grafikten dem vurmamın sebebi 19 ve 22 muhtemelen mekanik olarak aynı veya benzer olacaktır. En önemli detay da grafik olur bu durumda. Sonra araçlar vb

19 Şuan iniyor istersen herkül gibi 1 2 mod harici başka mod olmaddan bi seri yapalım (para hileli)

FS19 da 22 de var bende. İkisini de oynamayı bilmiyorum öncelikle onu söyleyeyim ama 22 ile 19 arasında UÇURUM denebilecek bir grafik farkı var. 19' un resmen kürdandan kolları var 22' nin yanında. Benim gözüme çarpan ilk detay buydu. 19 hala inik ama beceremiyorum :D

Bu arada grafikten dem vurmamın sebebi 19 ve 22 muhtemelen mekanik olarak aynı veya benzer olacaktır. En önemli detay da grafik olur bu durumda. Sonra araçlar vb
ve senburada 22 yi mi öneriyorsun ab

19 Şuan iniyor istersen herkül gibi 1 2 mod harici başka mod olmaddan bi seri yapalım (para hileli)

ve senburada 22 yi mi öneriyorsun ab
22 daha yeni oluşu biraz daha iyi grafikleri ile tercih sebebi bence. Ben FS delisi falan değilim toplam 2 saatim mi ne var ama 22 ve 19 arasında grafik farkı gözüme direkt çarpmıştı. 19 zevksiz gelmişti.

ben biraz psikopatım kütüphanede kaybolmak istiyorum kütüphaneye bi gireyim 100lerce oyun arasında kaybolayım kafasındayyım o yüzden 22yi de full dlc alacağım ama hangisi daha önce onu düşünüyorum bide the wichter 3 gibi adam kesmeli keşif yapmalı kütüphanede olmazsa olmaz kült diyebiliceğin tavsiyeler varmı

abı game pass de var 22 oyna işte onu alma
ben 19 da 22 de de 100 saatim var aynılar fs oyunalrı hep aynıdır zate

dediğim gibi kütüphanemde 100lerce oyun olmasını istiyen bi manyağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,073
Üyeler
186,446
Son üye
orcuns14