Neler Yeni

FSP CMT192 kasa ve ASUS Prime B660M-K D4 mATX anakarta sığacak soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan Murat Özcan
Bütçe
1500
Merhaba, FSP CMT192 kasa ve ASUS Prime B660M-K D4 mATX anakarta sahibim. İşlemcim ise i5-13400F. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda RAM'lerin işlemciye çok yakın olduğunu gördüm. Hatta bazı arkadaşlar RAM'lere baskı yaptığından dolayı bazı modelleri takamamışlar. Ben ise internette biraz bakındığımda şu modelleri buldum:

Thermalright burst Assassin 120 TL​

Thermalright Assassin King 120 SE TL​

Thermalright Assassin X 120 Refined SE White TL​

Kısacası, tüm bu şartlar göze alındığında bu modeller sizce sığar mı? Veyahut önerebileceğiniz bir kule tipi soğutma mevcut mu?

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
ulaş dursun
Merhaba, FSP CMT192 kasa ve ASUS Prime B660M-K D4 mATX anakarta sahibim. İşlemcim ise i5-13400F. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda RAM'lerin işlemciye çok yakın olduğunu gördüm. Hatta bazı arkadaşlar RAM'lere baskı yaptığından dolayı bazı modelleri takamamışlar. Ben ise internette biraz bakındığımda şu modelleri buldum:

Thermalright burst Assassin 120 TL​

Thermalright Assassin King 120 SE TL​

Thermalright Assassin X 120 Refined SE White TL​

Kısacası, tüm bu şartlar göze alındığında bu modeller sizce sığar mı? Veyahut önerebileceğiniz bir kule tipi soğutma mevcut mu?
bunlar olur ama https://www.teknobiyotik.com/dark-f...wm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu.html buda işini görür diğerlerinden daha ucuz birini seç yorumlarına göre

forza11

80+ Bronze
Kasanız 160mm destekliyor.
160mm Maksimum CPU Soğutucu Yüksekliği

bütçeye göre bunu öneririm.

bu da ışıklısı

Top Bottom