fsp hv pro 550w vs corsair vs 550w

Ucuz olmasının sebebi 2018 üretim VS serisinde sorun vardı. Ellerinde patladığı için ucuza satıyorlar.
Karışıklık olmaması adına bir açıklamada bulunayım.
2018 üretimi dediğimiz gri etiketli olan Corsair VS serisini HEC tarafından yapılmıştır, yani herhangi bir sorunları yok.
Channel Well Technology tarafından üretilen ve turuncu etikete sahip olan VS serisi PSU'larda sorun yaşayan çok olmuştu, zaten RMA oranları da yüksekti.

2018 üretimi dediğimiz gri etiketli olan Corsair VS serisini HEC tarafından yapılmıştır, yani herhangi bir sorunları yok.
Channel Well Technology tarafından üretilen ve turuncu etikete sahip olan VS serisi PSU'larda sorun yaşayan çok olmuştu, zaten RMA oranları da yüksekti.
CWT tarafından üretilenler sorunlu
HEC tarafından üretilenler sorunsuz diyebiliriz sanırım kısaca.

CWT tarafından üretilenler sorunlu
HEC tarafından üretilenler sorunsuz diyebiliriz sanırım kısaca.
bu fiyat klasmaninda hangisi sizce daha iyi

Corsair mi?
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-vs-serisi-550w-80plus-white-guc-kaynagi.html

Fsp'mi?
Bunun etiketi gri yalnız.

bu fiyat klasmaninda hangisi sizce daha iyi

Corsair mi?
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-vs-serisi-550w-80plus-white-guc-kaynagi.html

Fsp'mi?
HV PRO, Hyper M85'in kısılmış versiyonu gibi, RMA oranı hakkında bilgim yok.
VS serisine güveniyorum açıkçası, RMA oranları düşük, sorun çıkartmıyor.
Zaten kullanacağın sistem çok yük altında olmayacağı için ikisi de sorun olmaz ama ben VS'ye güveniyorum.
Çift 8 pin CPU ek güç girişine de ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum, ben o yüzden VS diyorum.

HV PRO, Hyper M85'in kısılmış versiyonu gibi, RMA oranı hakkında bilgim yok.
VS serisine güveniyorum açıkçası, RMA oranları düşük, sorun çıkartmıyor.
Zaten kullanacağın sistem çok yük altında olmayacağı için ikisi de sorun olmaz ama ben VS'ye güveniyorum.
Çift 8 pin CPU ek güç girişine de ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum, ben o yüzden VS diyorum.
hocam cift 8 pin cpu ek guc girisi suan hangi islemciler de var var mi bir bilginiz?
sundan soruyorum ileride orta halli bir pc topladigimda bu cift 8 pin cpu girisi isime yarar mi? yoksa biraz daha ust seviye islemciler icin mi var bu cpu girisleri? donanim acisindan biraz bilgisizim yaklasik 7 yildir isim dusmediginden buralara,***** saptal sorular soruyor olabilirim kusura bakmayin :D

hocam cift 8 pin cpu ek guc girisi suan hangi islemciler de var var mi bir bilginiz?
İşlemcilerde yok, anakartlarda var.
Sadece 8 pin'den daha fazla ek güç girişi isteyen bir sürü model var, hangisini sayayım :D.
sundan soruyorum ileride orta halli bir PC topladigimda bu cift 8 pin cpu girisi isime yarar mi? yoksa biraz daha ust seviye islemciler icin mi var bu cpu girisleri?
İlerideki kuracağın sistemin anakartını belirlediysen söyle bakalım, veya istersen anakart üreticisinin kendi sitesinden bakabilirsin.
donanim acisindan biraz bilgisizim yaklasik 7 yildir isim dusmediginden buralara,***** saptal sorular soruyor olabilirim kusura bakmayin :D
Sorun yok!

İşlemcilerde yok, anakartlarda var.
Sadece 8 pin'den daha fazla ek güç girişi isteyen bir sürü model var, hangisini sayayım :D.

İlerideki kuracağın sistemin anakartını belirlediysen söyle bakalım, veya istersen anakart üreticisinin kendi sitesinden bakabilirsin.

Sorun yok!
😅😅😅 anakartlara mi takiliyormus 😂
hocam iste 4 gb bir ekran karti dusunuyorum ekran karti piyasasini da hic bilmedigimden ne desem yalan olur yani simdi

😅😅😅 anakartlara mi takiliyormus 😂
hocam iste 4 gb bir ekran karti dusunuyorum ekran karti piyasasini da hic bilmedigimden ne desem yalan olur yani simdi
"4 GB ekran kartı" diye bir tanım kalmadı yalnız, 2020'deyiz :).

fsp hv pro kullanıcısıyım
ses sorunu yok
ben şuanlık memnunum
benım aldıgım zaman vs550 pahalıydı ve gamıng gecesınde 350 tl ye almıstım hv pro yu
sen bilirsin fsp de vs550 de senı yarı yolda bırakmaz

Kimse bilgi bulamamış sanırım halbuki zor değil.
Yazıyor internette, ben yazayım sizin için VS550 öneririm.
Corsair VS550; OPP, OVP, OCP, UVP, SCP, OTP korumalarına sahip ve bu korumaların son derece kalitelileri var.
550W PSU'su 12V kanalından 530W verebiliyor, +80 sertifikası ile en az %85 verimlilik ile gücü kullanıyor.
0.99 Aktif Güç Faktör Düzeltmesi ile beklenmedik güç akımlarında sistem bileşenlerinizin korunduğunu bilerek kafanızın rahat olmasını sağlıyor.
İçindeki kapasitörler gayet kaliteli, çok çeşitli şebeke gerilim desteğine (100-240 VAC) dayanan bileşenlere sahip devreler içeriyor.
Bu fiyata kaçmaz, alın geçin.
hocam bunlari hangi sayfadan buldun linkini atabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"4 GB ekran kartı" diye bir tanım kalmadı yalnız, 2020'deyiz :).
Hocam
bu mesela 4 gb degil mi?

Geri