Neler Yeni

fsp hv pro 550w vs corsair vs 550w

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ucuz olmasının sebebi 2018 üretim VS serisinde sorun vardı. Ellerinde patladığı için ucuza satıyorlar.
Karışıklık olmaması adına bir açıklamada bulunayım.
2018 üretimi dediğimiz gri etiketli olan Corsair VS serisini HEC tarafından yapılmıştır, yani herhangi bir sorunları yok.
Channel Well Technology tarafından üretilen ve turuncu etikete sahip olan VS serisi PSU'larda sorun yaşayan çok olmuştu, zaten RMA oranları da yüksekti.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2018 üretimi dediğimiz gri etiketli olan Corsair VS serisini HEC tarafından yapılmıştır, yani herhangi bir sorunları yok.
Channel Well Technology tarafından üretilen ve turuncu etikete sahip olan VS serisi PSU'larda sorun yaşayan çok olmuştu, zaten RMA oranları da yüksekti.
CWT tarafından üretilenler sorunlu
HEC tarafından üretilenler sorunsuz diyebiliriz sanırım kısaca.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
CWT tarafından üretilenler sorunlu
HEC tarafından üretilenler sorunsuz diyebiliriz sanırım kısaca.
bu fiyat klasmaninda hangisi sizce daha iyi

Corsair mi?
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-vs-serisi-550w-80plus-white-guc-kaynagi.html

Fsp'mi?
Bunun etiketi gri yalnız.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
bu fiyat klasmaninda hangisi sizce daha iyi

Corsair mi?
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-vs-serisi-550w-80plus-white-guc-kaynagi.html

Fsp'mi?
HV PRO, Hyper M85'in kısılmış versiyonu gibi, RMA oranı hakkında bilgim yok.
VS serisine güveniyorum açıkçası, RMA oranları düşük, sorun çıkartmıyor.
Zaten kullanacağın sistem çok yük altında olmayacağı için ikisi de sorun olmaz ama ben VS'ye güveniyorum.
Çift 8 pin CPU ek güç girişine de ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum, ben o yüzden VS diyorum.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
HV PRO, Hyper M85'in kısılmış versiyonu gibi, RMA oranı hakkında bilgim yok.
VS serisine güveniyorum açıkçası, RMA oranları düşük, sorun çıkartmıyor.
Zaten kullanacağın sistem çok yük altında olmayacağı için ikisi de sorun olmaz ama ben VS'ye güveniyorum.
Çift 8 pin CPU ek güç girişine de ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum, ben o yüzden VS diyorum.
hocam cift 8 pin cpu ek guc girisi suan hangi islemciler de var var mi bir bilginiz?
sundan soruyorum ileride orta halli bir pc topladigimda bu cift 8 pin cpu girisi isime yarar mi? yoksa biraz daha ust seviye islemciler icin mi var bu cpu girisleri? donanim acisindan biraz bilgisizim yaklasik 7 yildir isim dusmediginden buralara,***** saptal sorular soruyor olabilirim kusura bakmayin :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
hocam cift 8 pin cpu ek guc girisi suan hangi islemciler de var var mi bir bilginiz?
İşlemcilerde yok, anakartlarda var.
Sadece 8 pin'den daha fazla ek güç girişi isteyen bir sürü model var, hangisini sayayım :D.
sundan soruyorum ileride orta halli bir PC topladigimda bu cift 8 pin cpu girisi isime yarar mi? yoksa biraz daha ust seviye islemciler icin mi var bu cpu girisleri?
İlerideki kuracağın sistemin anakartını belirlediysen söyle bakalım, veya istersen anakart üreticisinin kendi sitesinden bakabilirsin.
donanim acisindan biraz bilgisizim yaklasik 7 yildir isim dusmediginden buralara,***** saptal sorular soruyor olabilirim kusura bakmayin :D
Sorun yok!

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
İşlemcilerde yok, anakartlarda var.
Sadece 8 pin'den daha fazla ek güç girişi isteyen bir sürü model var, hangisini sayayım :D.

İlerideki kuracağın sistemin anakartını belirlediysen söyle bakalım, veya istersen anakart üreticisinin kendi sitesinden bakabilirsin.

Sorun yok!
😅😅😅 anakartlara mi takiliyormus 😂
hocam iste 4 gb bir ekran karti dusunuyorum ekran karti piyasasini da hic bilmedigimden ne desem yalan olur yani simdi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
😅😅😅 anakartlara mi takiliyormus 😂
hocam iste 4 gb bir ekran karti dusunuyorum ekran karti piyasasini da hic bilmedigimden ne desem yalan olur yani simdi
"4 GB ekran kartı" diye bir tanım kalmadı yalnız, 2020'deyiz :).

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
hocam siz corsair vs 550 psu'yu kullanan biri olarak memnun musunuz? ses problemi var mi onceki serilerde ki gibi? bir de nerden ve kaca almistiniz yazabilirseniz cok mutlu olurum
Ben VS550 kullanıyorum. Son derece memnunum. Sıfır ses.

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
fsp hv pro kullanıcısıyım
ses sorunu yok
ben şuanlık memnunum
benım aldıgım zaman vs550 pahalıydı ve gamıng gecesınde 350 tl ye almıstım hv pro yu
sen bilirsin fsp de vs550 de senı yarı yolda bırakmaz

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
Kimse bilgi bulamamış sanırım halbuki zor değil.
Yazıyor internette, ben yazayım sizin için VS550 öneririm.
Corsair VS550; OPP, OVP, OCP, UVP, SCP, OTP korumalarına sahip ve bu korumaların son derece kalitelileri var.
550W PSU'su 12V kanalından 530W verebiliyor, +80 sertifikası ile en az %85 verimlilik ile gücü kullanıyor.
0.99 Aktif Güç Faktör Düzeltmesi ile beklenmedik güç akımlarında sistem bileşenlerinizin korunduğunu bilerek kafanızın rahat olmasını sağlıyor.
İçindeki kapasitörler gayet kaliteli, çok çeşitli şebeke gerilim desteğine (100-240 VAC) dayanan bileşenlere sahip devreler içeriyor.
Bu fiyata kaçmaz, alın geçin.
hocam bunlari hangi sayfadan buldun linkini atabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

"4 GB ekran kartı" diye bir tanım kalmadı yalnız, 2020'deyiz :).
Hocam
bu mesela 4 gb degil mi?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler