Neler Yeni

Fsp hydro 500w 80+ sesli çalışıyor sanki?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
Arkadaşlar sistemim imza da yazıyor profil fotosu da o sisteme ait. Kasa da birsürü var hiçbirinde tık yok fan sesi bile duyulmuyor hiçbirinden ama bu psudan hafif şekilde uğultu sesi gibi bir ses var rahatsız eden. Bu ses bir tek bende mi var? Aynı psuyu kullanan var mı?
Sistem boşta iken de aynı ses var oyuna girince de aynı ses. Yükselme ya da azalma olmuyor.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim? Gerekirse bunu satıp üstüne ekleyip xpg pylon alırım yeterki bilgisayar sessiz çalışsın.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim? Gerekirse bunu satıp üstüne ekleyip xpg pylon alırım yeterki bilgisayar sessiz çalışsın.

High Power Eco BR 500W 85+ Bronze kullanıyorum, en ufak fan sesi yok.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Ben de kullanıyorum aynı PSU'yu ve dediğin gibi hafif bir uğultu mevcut. Konuyu görünce daha dikkatli dinledim ondan geliyormuş. Çok sorun değil ama yeni PSU alıp bunu satabilirsiniz.

Benimkinde fanlardan sürtme sesi de geliyor bazen, değiştirip bunu da garantiye verip satmayı düşünüyorum.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
High Power Eco BR 500W 85+ Bronze kullanıyorum, en ufak fan sesi yok.
Öve öve bitiremediler şu markayı. Evet fsp çok kaliteli marka ama bilmiyorum bu sebepten ötürü birçok konu açılmış fsp uğultu sesi diye ama bilmiyorum ya keşke bir çözümü olsa da boşuna masraf etmesem.
Ben de kullanıyorum aynı PSU'yu ve dediğin gibi hafif bir uğultu mevcut. Konuyu görünce daha dikkatli dinledim ondan geliyormuş. Çok sorun değil ama yeni PSU alıp bunu satabilirsiniz.

Benimkinde fanlardan sürtme sesi de geliyor bazen, değiştirip bunu da garantiye verip satmayı düşünüyorum.
Garantiye versem gene boşa çıkacağım:) gene psu gerekecek.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Öve öve bitiremediler şu markayı. Evet fsp çok kaliteli marka ama bilmiyorum bu sebepten ötürü birçok konu açılmış fsp uğultu sesi diye ama bilmiyorum ya keşke bir çözümü olsa da boşuna masraf etmesem.

Garantiye versem gene boşa çıkacağım:) gene psu gerekecek.
Bende boşa çıkacağı için baya bir zamandır bekletiyorum, çok rahatsız edici bir durum değil ama takıntılıysanız alın yenisini bunu satın. Garanti uğultu için servise almaz herhalde.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
Bende boşa çıkacağı için baya bir zamandır bekletiyorum, çok rahatsız edici bir durum değil ama takıntılıysanız alın yenisini bunu satın. Garanti uğultu için servise almaz herhalde.
Neyse biraz daha bekleyeyim o zaman ya ne diyim. Bi on gün daha rahatım sonra iş güç yoğun olacağı için mecbur pc de pek vakit geçiremeyeceğim. Az daha dursun bakalım o zaman.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Neyse biraz daha bekleyeyim o zaman ya ne diyim. Bi on gün daha rahatım sonra iş güç yoğun olacağı için mecbur pc de pek vakit geçiremeyeceğim. Az daha dursun bakalım o zaman.
bende bu psuyu alacaktım şimdi aşırı kararsız kaldım ya. Almalı mıyım acaba

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
Arkadaşlar sistemim imza da yazıyor profil fotosu da o sisteme ait. Kasa da birsürü var hiçbirinde tık yok fan sesi bile duyulmuyor hiçbirinden ama bu psudan hafif şekilde uğultu sesi gibi bir ses var rahatsız eden. Bu ses bir tek bende mi var? Aynı psuyu kullanan var mı?
Sistem boşta iken de aynı ses var oyuna girince de aynı ses. Yükselme ya da azalma olmuyor.
Coilwhine dır sorun çıkmaz. Garantisi bittiyse içini açıp sarmal bobine kibritleri sıkıştırırsan ses kesilir.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
bende bu psuyu alacaktım şimdi aşırı kararsız kaldım ya. Almalı mıyım acaba
Eğer tüm hepsi bu şekilde çalışıyorsa bana kalırsa alma bu markadan.
Coilwhine dır sorun çıkmaz. Garantisi bittiyse içini açıp sarmal bobine kibritleri sıkıştırırsan ses kesilir.
Sistemi dizeli bir ay bile olmadı. Cw sesi nasıl bilmiyorum ama bu bildiğin uğultu gibi.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Eğer tüm hepsi bu şekilde çalışıyorsa bana kalırsa alma bu markadan.

Sistemi dizeli bir ay bile olmadı. Cw sesi nasıl bilmiyorum ama bu bildiğin uğultu gibi.
öyle rahatsız edici yüksek bir ses mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom