Evet önemlidir. Ürünün linkini atar mısınız?PSU alırken pin girişleri önemlimidir?
Evet önemlidir. Ürünün linkini atar mısınız?
İyiymiş ancak pahalı biraz. O fiyata daha üst modeller alınabilir veya başka markalar da alınabilir.FSP Hyper M85+ 650W 80+ Bronz Yarı Modüler Güç Kaynağı Fiyatı
FSP Hyper M85+ 650W 80+ Bronz Yarı Modüler Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hangi markaları önerirsiniz daha önce Corsair bakmıştım ses sorunu var diye vazgectimİyiymiş ancak pahalı biraz. O fiyata daha üst modeller alınabilir veya başka markalar da alınabilir.
Corsair'de ses sorunu olduğunu sanmıyorum. Cooler Master'ın MWE 700 modeli var o fiyata, 700 Watt güce sahip, onu önerebilirim.Hangi markaları önerirsiniz daha önce Corsair bakmıştım ses sorunu var diye vazgectim
Sistemime 650w'un çokça yeterli olacağını düşünüyorum ileriye dönük bir kasa toplamam büyük ihtimalleCorsair'de ses sorunu olduğunu sanmıyorum. Cooler Master'ın MWE 700 modeli var o fiyata, 700 Watt güce sahip, onu önerebilirim.
Siz bilirsiniz. Kullanmayı düşündüğünüz sistem nedir?Sistemime 650w'un çokça yeterli olacağını düşünüyorum ileriye dönük bir kasa toplamam büyük ihtimalle