Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?
Her ikiside giriş seviye güç kaynakları . Komponent kaliteleri birbirlerine denk . Bende arada kaldım detaylı bir review olsa iyi olur .Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?
dpc PF550 baya bir ehven kondansatörleri dandik olduğunu biliyordum üzerine bir yabancı forumdaki bir kullanıcı 6 ayda kondansatörlerinin patladığını söylüyor.Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?
Hocam fsp'dede birisi patlatmıştı, ikiside tier c psu hangisi uygunsa onu alın derim.Her ikiside giriş seviye güç kaynakları . Komponent kaliteleri birbirlerine denk . Bende arada kaldım detaylı bir review olsa iyi olur .
Araştrayım bir .
Mesaj otomatik birleştirildi:
dpc PF550 baya bir ehven kondansatörleri dandik olduğunu biliyordum üzerine bir yabancı forumdaki bir kullanıcı 6 ayda kondansatörlerinin patladığını söylüyor.
Kullancının o psu'su
Alıntıyı görüntüle
FSP tercih en mantıklısı.
FSP'nin en dandiğinde bile Teapo japon kondansatör bulunur FSP tercih etmeniz tavsiyemdir .
Üretim hatası her üründe olabiliyor fsp budget ürünlerinde üretim hataaları çıkabiliyor fsp yetkili servisi uyuz bir servis değil genelde yenisi ile değişiyorlar .Hocam fsp'dede birisi patlatmıştı, ikiside tier c psu hangisi uygunsa onu alın derim.
iki psu'da kapasitesinin %90-%95 ine kadar zorlanırsa sıkıntı yaratacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl mevzu düsük kapasite kullanımında sıkıntı çıkarmaması ki ikisi dede sorun olacağını sanmam