komando_ali
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Varsa 850 watt al altı owerclock vs islenci turbo vs gibi şeylerde reset atıyor AMD de watman alanlar mesela 

Bazı tierlist sayfaları kağıt verisine bakarak oluşturuluyor ben genel olarak techpowerup f14 lab tomshardware gibi sitelerden yararlanıyorum. Çünki en detaylı incelemeyi genellikle onlar yapıyor.![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
Liste burada fakat dikkat etmeniz gereken bir durum ise Tier gruplarında istisnai durumlar olabiliyor ama kabaca listeye bağlı kalınabilir. Örnek vermek gerekirse misal psu eski tarihli bir üretimdir ama kapatisörler, kondansatörleri kalitelidir fakat bir takım koruma sertifikaları eksiktir '' OPP, OVP, UVP, OCP, SCP, OTP'' gibi sırf bu eksiklik nedeniyle dahi tier seviyesi düşürülebilir. Her şey baz alınıyor yani ama dediğim gibi kabaca listeye sadık kalabilirsin zaten eski psular artık satışta değil.
Kesinlikle, örnek vermem gerekirse imzamdaki full modüler evo 620w lık güç kaynağını ilk çıktığı yıldan beri kullanıyorum 5 yılı geçmiştir ve her aldığım bileşenlerime de overclock uygularım ona rağmen bobin zırıltısı dahi yok ama listeye göre 2 adet koruma sertifikası eksi diye kötü tier olarak gösterilmiş ama dönemin en iyi yapı kalitesine sahip ürünlerinden biriydi ki burada söz konusu firma seasonicBazı tierlist sayfaları kağıt verisine bakarak oluşturuluyor ben genel olarak techpowerup f14 lab tomshardware gibi sitelerden yararlanıyorum. Çünki en detaylı incelemeyi genellikle onlar yapıyor.
FSP 35v ac elektrik ile çalışabiliyor akım güçlü ise tabi . Dostum voltaj düşsede fsp psu'lar çalışabiliyor .Fsp alabiliyorsan fsp tabikide Abdullah reis bile videolarında fsp'nin güzel bir marka olduğunu dile getiriyor.
Fsp 650w olanı kullanıyorum. Önceki psum bozuldu oturduğum yerde sürekli elektrik gidiyor ve arada elektrik az veriyorlar.
Şuan rx6800'ü 650w fsp psu ile kullanıyorum çok memnunum.
Hocam sende önermesen ne yapardıkFsp iyi
Evo yüksek kalite bir ürün babamın esnaf arkadaşının PC'sinde seasonic 400w oem güç kaynağı voltajında düşüklük dahi yok . Psu 12. yaşında güvenlik etiketi üzerinde .Kesinlikle, örnek vermem gerekirse imzamdaki full modüler evo 620w lık güç kaynağını ilk çıktığı yıldan beri kullanıyorum 5 yılı geçmiştir ve her aldığım bileşenlerime de overclock uygularım ona rağmen bobin zırıltısı dahi yok ama listeye göre 2 adet koruma sertifikası eksi diye kötü tier olarak gösterilmiş ama dönemin en iyi yapı kalitesine sahip ürünlerinden biriydi ki burada söz konusu firma seasonic
İkisi de güzel marka .Ben deepcoole un 750w 89+ versiyonunu kullanıyorum. En ufak bir sıkıntı yok sessiz .Lakin fsp de bir sıkıntı yoksa onu da alabilirsin.Ama deepcool da sıkıntı çıkarmaz.Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?
80+İkisi de güzel marka .Ben deepcoole un 750w 89+ versiyonunu kullanıyorum. En ufak bir sıkıntı yok sessiz .Lakin fsp de bir sıkıntı yoksa onu da alabilirsin.Ama deepcool da sıkıntı çıkarmaz.