Neler Yeni

FSP Mİ İYİ DEEPCOOL MU ?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
Üretim hatası her üründe olabiliyor fsp budget ürünlerinde üretim hataaları çıkabiliyor fsp yetkili servisi uyuz bir servis değil genelde yenisi ile değişiyorlar .
Fsp diye farketmez diyorum ikiside tier c psu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat

Pf550 c tier değil 750 ve üstü pf c tier.

Bu da e tier

Aykut D.

80+ Gold

Hoca fsp'nin patlamaları genelde bu modelde switching entegresinde oluyor revizyon 2.0 da düzeltildi o .

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
Hoca fsp'nin patlamaları genelde bu modelde switching entegresinde oluyor revizyon 2.0 da düzeltildi o .
Allah aşkına ezber konuşmayın kabul edin, adamlar içini açıp bakmış liste yapmış linkini bile koydum. Tier c de seasonic in bile psu'su var. Türkiyede yaşıyosunuz olum siz giriş seviyesinde kalite yarıştırmaya çalışmayın.
Bütce 2.5 civarıysa asus rog 550w psu öneririm tier a. Bütce yetmiyorsa hangisi ucuzsa alıp geçin ikisin iç yapısı bile aynı sayılır

ThE LoSt

80+ Gold
Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?
İki psu da tier E seviye giriş seviye ürünlerdir uzak durun
Bütçenizi net bir şekilde bilmemek ile birlikte tavsiyem alttaki üründür.

Tier B seviye oldukça kaliteli bir psudur.

Aykut D.

80+ Gold
Allah aşkına ezber konuşmayın kabul edin, adamlar içini açıp bakmış liste yapmış linkini bile koydum. Tier c de seasonic in bile psu'su var. Türkiyede yaşıyosunuz olum siz giriş seviyesinde kalite yarıştırmaya çalışmayın.
Bütce 2.5 civarıysa asus rog 550w psu öneririm tier a. Bütce yetmiyorsa hangisi ucuzsa alıp geçin ikisin iç yapısı bile aynı sayılır
Yaw ağzımı açtıracaksın bana ha. Lan zaten ikisi aynı segment olduğunu en başından yazdım . Fsp'nin kalitesi 1katman daha yüksek bunu anlamak zor olamamalı . Ezbere konuşmayın diyor bide . Başkasını eleştirmeden kendi görüşünü ölç tart öyle konuş .

Fsp Primary katına STM Mosfet secondary side'a PFC Schottky diyot kullanılmış . Çıkış yumuşatma kondansatörleri C tier Teapo japon malı kondansatör .

STM'nin 15 sene arızalanmadan çalışan mosfetlerini bilirim ben

Deep cool'da asia x cheng X çançinçon kondansatör var patlaması pek şaşırtan bir senaryo değil . Primary secondary ne olduğu belirsiz ismi logosu belirsiz yarı iletkenler var . Ve deep cool 700 aşağı olanlar tier e daha düşük kalite .

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Deep cool'da asia x cheng X çançinçon kondansatör var patlaması pek şaşırtan bir senaryo değil . Primary secondary ne olduğu belirsiz ismi logosu belirsiz yarı iletkenler var . Ve deep cool 700 aşağı olanlar tier e daha düşük kalite .
Pk550d de yakın fiyatlarda aslında onunla hyper pro 550w vs pk550d olarak bakılabilir

efesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Taş
Fsp qadro serisini kullanıyorum 1000w çok memnunum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
İki psu da tier E seviye giriş seviye ürünlerdir uzak durun
Bütçenizi net bir şekilde bilmemek ile birlikte tavsiyem alttaki üründür.

Tier B seviye oldukça kaliteli bir psudur.
tierlere nerden bakıyorduk?kendi sitelerinden mi modelini yazp

ThE LoSt

80+ Gold
tierlere nerden bakıyorduk?kendi sitelerinden mi modelini yazp

Liste burada fakat dikkat etmeniz gereken bir durum ise Tier gruplarında istisnai durumlar olabiliyor ama kabaca listeye bağlı kalınabilir. Örnek vermek gerekirse misal psu eski tarihli bir üretimdir ama kapatisörler, kondansatörleri kalitelidir fakat bir takım koruma sertifikaları eksiktir '' OPP, OVP, UVP, OCP, SCP, OTP'' gibi sırf bu eksiklik nedeniyle dahi tier seviyesi düşürülebilir. Her şey baz alınıyor yani ama dediğim gibi kabaca listeye sadık kalabilirsin zaten eski psular artık satışta değil.

Top Bottom