Neler Yeni

FSP Mİ İYİ DEEPCOOL MU ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ali canlı
Varsa 850 watt al altı owerclock vs islenci turbo vs gibi şeylerde reset atıyor AMD de watman alanlar mesela 😂😂

Aykut D.

80+ Gold

Liste burada fakat dikkat etmeniz gereken bir durum ise Tier gruplarında istisnai durumlar olabiliyor ama kabaca listeye bağlı kalınabilir. Örnek vermek gerekirse misal psu eski tarihli bir üretimdir ama kapatisörler, kondansatörleri kalitelidir fakat bir takım koruma sertifikaları eksiktir '' OPP, OVP, UVP, OCP, SCP, OTP'' gibi sırf bu eksiklik nedeniyle dahi tier seviyesi düşürülebilir. Her şey baz alınıyor yani ama dediğim gibi kabaca listeye sadık kalabilirsin zaten eski psular artık satışta değil.
Bazı tierlist sayfaları kağıt verisine bakarak oluşturuluyor ben genel olarak techpowerup f14 lab tomshardware gibi sitelerden yararlanıyorum. Çünki en detaylı incelemeyi genellikle onlar yapıyor.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
ikiside kaliteli fiyat farkı yoksa ve birebir aynıysa fsp'ye yürürdüm. yok deepcool daha iyi seçenek sunuyorsa takılmadan deepcoolda tercih edilebilir.

ThE LoSt

80+ Gold
Bazı tierlist sayfaları kağıt verisine bakarak oluşturuluyor ben genel olarak techpowerup f14 lab tomshardware gibi sitelerden yararlanıyorum. Çünki en detaylı incelemeyi genellikle onlar yapıyor.
Kesinlikle, örnek vermem gerekirse imzamdaki full modüler evo 620w lık güç kaynağını ilk çıktığı yıldan beri kullanıyorum 5 yılı geçmiştir ve her aldığım bileşenlerime de overclock uygularım ona rağmen bobin zırıltısı dahi yok ama listeye göre 2 adet koruma sertifikası eksi diye kötü tier olarak gösterilmiş ama dönemin en iyi yapı kalitesine sahip ürünlerinden biriydi ki burada söz konusu firma seasonic

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Fsp iyi

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Fsp alabiliyorsan fsp tabikide Abdullah reis bile videolarında fsp'nin güzel bir marka olduğunu dile getiriyor.

Fsp 650w olanı kullanıyorum. Önceki psum bozuldu oturduğum yerde sürekli elektrik gidiyor ve arada elektrik az veriyorlar.
Şuan rx6800'ü 650w fsp psu ile kullanıyorum çok memnunum.

Aykut D.

80+ Gold
Fsp alabiliyorsan fsp tabikide Abdullah reis bile videolarında fsp'nin güzel bir marka olduğunu dile getiriyor.

Fsp 650w olanı kullanıyorum. Önceki psum bozuldu oturduğum yerde sürekli elektrik gidiyor ve arada elektrik az veriyorlar.
Şuan rx6800'ü 650w fsp psu ile kullanıyorum çok memnunum.
FSP 35v ac elektrik ile çalışabiliyor akım güçlü ise tabi . Dostum voltaj düşsede fsp psu'lar çalışabiliyor .
Hocam sende önermesen ne yapardık :) .
Kesinlikle, örnek vermem gerekirse imzamdaki full modüler evo 620w lık güç kaynağını ilk çıktığı yıldan beri kullanıyorum 5 yılı geçmiştir ve her aldığım bileşenlerime de overclock uygularım ona rağmen bobin zırıltısı dahi yok ama listeye göre 2 adet koruma sertifikası eksi diye kötü tier olarak gösterilmiş ama dönemin en iyi yapı kalitesine sahip ürünlerinden biriydi ki burada söz konusu firma seasonic
Evo yüksek kalite bir ürün babamın esnaf arkadaşının PC'sinde seasonic 400w oem güç kaynağı voltajında düşüklük dahi yok . Psu 12. yaşında güvenlik etiketi üzerinde .

Everest psu babamın dükkanında var psu 14 yaşında ama 4 kez kondansatör gurubunu değiştik voltajı çok dalgalı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?
İkisi de güzel marka .Ben deepcoole un 750w 89+ versiyonunu kullanıyorum. En ufak bir sıkıntı yok sessiz .Lakin fsp de bir sıkıntı yoksa onu da alabilirsin.Ama deepcool da sıkıntı çıkarmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de güzel marka .Ben deepcoole un 750w 89+ versiyonunu kullanıyorum. En ufak bir sıkıntı yok sessiz .Lakin fsp de bir sıkıntı yoksa onu da alabilirsin.Ama deepcool da sıkıntı çıkarmaz.
80+

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan
Deepcool soğutma ürünlerinde başarılı iyi bir marka. Fsp güç kaynağı konusunda her zaman kalitelidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom