FSP Mİ İYİ DEEPCOOL MU ?

osmank38

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım?

Ekler

• Screenshot_20240112-122348.png
    Screenshot_20240112-122348.png
    264.8 KB · Hit: 255
  • Screenshot_20240112-122315.png
    Screenshot_20240112-122315.png
    516.6 KB · Hit: 251
Deepcool'u tam bilmiyorum ama FSP kaliteli bir markadır. Kend güç kaynaklarını kendi fabrikalarında üretir. Ben alacak olsam FSP'yi seçerdim.

Fspbence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada o fiyata 750 w psu var bence ikisininde alma

İkisi içinden FSP.

Deepcool pf650 yi 1yil 6800xt li sistemde kullandım.Hic üzmedi
Marka olarak kıyaslama yapamam

Her ikiside giriş seviye güç kaynakları . Komponent kaliteleri birbirlerine denk . Bende arada kaldım detaylı bir review olsa iyi olur .

Araştrayım bir .

dpc PF550 baya bir ehven kondansatörleri dandik olduğunu biliyordum üzerine bir yabancı forumdaki bir kullanıcı 6 ayda kondansatörlerinin patladığını söylüyor.
Kullancının o psu'su
1705075697386.png

FSP tercih en mantıklısı.

FSP'nin en dandiğinde bile Teapo japon kondansatör bulunur FSP tercih etmeniz tavsiyemdir .

Son düzenleme:
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim çoğunluk FSP demiş onu alacağım

Tam olarak sağdakini (FSP) kullanıyorum hocam. Çok elektrik kesilen bir bölgedeyim ve hiç üzmedi sağ olsun. Sessiz de çalışıyor. Öneririm.

Her ikiside giriş seviye güç kaynakları . Komponent kaliteleri birbirlerine denk . Bende arada kaldım detaylı bir review olsa iyi olur .

Araştrayım bir .

dpc PF550 baya bir ehven kondansatörleri dandik olduğunu biliyordum üzerine bir yabancı forumdaki bir kullanıcı 6 ayda kondansatörlerinin patladığını söylüyor.
Kullancının o psu'su
Alıntıyı görüntüle
FSP tercih en mantıklısı.

FSP'nin en dandiğinde bile Teapo japon kondansatör bulunur FSP tercih etmeniz tavsiyemdir .
Hocam fsp'dede birisi patlatmıştı, ikiside tier c psu hangisi uygunsa onu alın derim.
iki psu'da kapasitesinin %90-%95 ine kadar zorlanırsa sıkıntı yaratacaktır.

Asıl mevzu düsük kapasite kullanımında sıkıntı çıkarmaması ki ikisi dede sorun olacağını sanmam

Hocam fsp'dede birisi patlatmıştı, ikiside tier c psu hangisi uygunsa onu alın derim.
iki psu'da kapasitesinin %90-%95 ine kadar zorlanırsa sıkıntı yaratacaktır.

Asıl mevzu düsük kapasite kullanımında sıkıntı çıkarmaması ki ikisi dede sorun olacağını sanmam
Üretim hatası her üründe olabiliyor fsp budget ürünlerinde üretim hataaları çıkabiliyor fsp yetkili servisi uyuz bir servis değil genelde yenisi ile değişiyorlar .

Geri