Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bedava FPS'e balon da denmez. Tamam eksikleri var şahsen şuan kullanmam ama Nvidia gibi çakal değil AMD adamdır benim 3090'ın ömrünü böylece 2 sene rahat arttırmış oldur şuan için kullanmam ama atıyorum 6-7 sene sonra mesela 55-60 FPS'lere düştüğüm zaman kullanırım bu da beni masraftan kurtarır gayet iyi bir teknoloji zamanla iyileştirme gelir.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
ama evet yinede gelecek ekran kartları nvidia tekeli gibi görünüyor ayrıca nvidia kendisiyle yarıştığı halde ilerlemesi bu kadar kötüyse vah halimize 2 milyon TL ye 9040 flan alırız artık
bir önceki nesilden %0.00001 daha fazla performanslı ohaa hemen almalıyım

batuu123

80+ Bronze
Bedava FPS'e balon da denmez. Tamam eksikleri var şahsen şuan kullanmam ama Nvidia gibi çakal değil AMD adamdır benim 3090'ın ömrünü böylece 2 sene rahat arttırmış oldur şuan için kullanmam ama atıyorum 6-7 sene sonra mesela 55-60 FPS'lere düştüğüm zaman kullanırım bu da beni masraftan kurtarır gayet iyi bir teknoloji zamanla iyileştirme gelir.
amdnin tek avantajı oyunlara bunu seçenek olarak ekletmesi, yoksa sen zaten yardımcı programlar ile fpsini aynı şekil yükseltebiliyordun.. steamde programı bile var arkada açıyorsun her oyunda fsr varmış gibi fps artışı sağlıyor adı üstünde yazılım bazlı ama dlss öyle bir şey değil

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar kaç aydır boğazımızı yırtarak söylediğimiz gidip 10fps fazla almak için sakın 7700xt 7800xt almayın karşısında çok daha iyi dlss 3.5 destekleyen 4070 - 4070ti gibi kartlar var dedik, dinlemeden gidip alan arkadaşlar oldu, umutla beklediğiniz YAZILIM bazlı frame generation ve fsr3 böyle işte. kalite modunda bile resmen rezil sonuçlar veriyor, fpsi yükselticem diye görüntüyü 144p yapıyor. ama nvidia ve dlss 3.5da böyle bir sorun KESİNLİKLE YOK, aksine dlss 3.5 ve frame generationu ray tracing ile birlikte cyberpunk gibi oyunlarda açarsanız görüntü yapay zekayla daha da güzelleşiyor, tüm bunların yanında ise fps değerleriniz 2-3 katına çıkıyor. demem o ki DLSS 3.5 DONANIM BAZLI FSR 3 İSE YAZILIM BAZLI olduğundan maalesef balon patladı. birbirleriyle aynı segmentte bile değiller. nvidia alanlara mutluluklar <3
Hem daha beta hemde daha 2 oyuna çıktı ama sen bilirsin.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
İşte ben buna fanboylik derim.

Lan FSR 3 ün GTX 1050 Tİ a bile geleceğini diyar duymaz DLSS 3.4 diye yarım yamalak bir şey çıkaran senin nvidian değil miydi :kekw:
hocam nvidia sı destek kesecek neredeyse amd hala dayansın diye fsr veriyor bunlar anlamaz düşük e.kartı kullananlar için ne kadar önemli bir özellik sanırım batu 4090 kullanıyo ondan farketmiyor

konunun kapatılmasını istiyorum çünkü çok saçma ve bomboş mesajlar var @B1L0 @Emmree

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar kaç aydır boğazımızı yırtarak söylediğimiz gidip 10fps fazla almak için sakın 7700xt 7800xt almayın karşısında çok daha iyi dlss 3.5 destekleyen 4070 - 4070ti gibi kartlar var dedik, dinlemeden gidip alan arkadaşlar oldu, umutla beklediğiniz YAZILIM bazlı frame generation ve fsr3 böyle işte. kalite modunda bile resmen rezil sonuçlar veriyor, fpsi yükselticem diye görüntüyü 144p yapıyor. ama nvidia ve dlss 3.5da böyle bir sorun KESİNLİKLE YOK, aksine dlss 3.5 ve frame generationu ray tracing ile birlikte cyberpunk gibi oyunlarda açarsanız görüntü yapay zekayla daha da güzelleşiyor, tüm bunların yanında ise fps değerleriniz 2-3 katına çıkıyor. demem o ki DLSS 3.5 DONANIM BAZLI FSR 3 İSE YAZILIM BAZLI olduğundan maalesef balon patladı. birbirleriyle aynı segmentte bile değiller. nvidia alanlara mutluluklar <3
NVİDİA'yı Tanrılaştırma uzmanı gelmiş.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Oğuz
Bu çocuk haklı olsa bile haklı değil öyle bir seviye arkadaş. Çok takmayın.

gdssdgsdgdsggsdsdg.PNG

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Beta diye bir şey yok. Full diye çıkarttılar mı çıkarttılar. FPS verip görüntüyü çamur etmesi dışında bir işe yaramıyor. Beta övücülüğü yapmayın. MS - Windows 11 ile, Valve - CS2 ile zaten bu haltı yiyor. Kötüye kötü demeyi hiçbir zaman öğrenemeyeceksiniz. Bu firmaların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Sonra yarum yumalak şeyleri önünüze atıyorlar ve tester oluyorsunuz.

batuu123

80+ Bronze
birincisi beta falan değil 1 yıldır geliştiriliyor ayrıca 2 oyuna çıkması 200 oyuna çıkacağı anlamına da gelmiyor amd kullanan yüzdelik dilim yüzde 10 bile değil dünya çapında bu yüzden oyun yapımcıları eklemeye bile uğraşmıyor o 2 oyun seneye 20 oyuna zor çıkar ama dlss neredeyse tüm oyunlarda var ve olmaya da devam edecek örneğin rustta dlss var fsr yok ve eklenmeyecek..

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
arkadaş ilgi istemiş sizde vermişsiniz ilgiyi.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Beta diye bir şey yok. Full diye çıkarttılar mı çıkarttılar. FPS verip görüntüyü çamur etmesi dışında bir işe yaramıyor. Beta övücülüğü yapmayın. MS - Windows 11 ile, Valve - CS2 ile zaten bu haltı yiyor. Kötüye kötü demeyi hiçbir zaman öğrenemeyeceksiniz.
Hocam nvıdıacıyım hata 3060 kulanıyorum şuan fsr 3 ten bende nefret ediyom ama daha drive updateler ve diyer oyunlarda görmeden tam yorum yapamayız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom