Renk tercihim pek yok. Aslında kız arkadaşım için alıcaz çicek desenli veya düz siyah koyu renkler olurrenk tercihin var mı
Uymazsa değişim yaparlar mı s oluyor demiştixs uyar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.motoexpress.com.tr/HJC-C10-TINS-MC8-KASK,PR-41783.html?srsltid=AfmBOopKU9F6-1GJk3_X134GEpQVYgxodEGdgviJXwgn8vYtzAk5MdTb
aynı kaskın kırmızı modelini kullanıyorum. dual vizor yok ama baya iyi, 22.06 sertifika mevcut en f/p kask şuy ise değişim yaparlar mı. S oluyor demişti![]()
KASK HJC C10 KASK MAT SİYAH - idefix
KASK HJC C10 KASK MAT SİYAH ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Motosiklet Kaskları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
xs bedeni mevcut pembe olanın, çiçekli böcekli istediniz diye koydum. iade var mı bilmiyorum başka sitelerde var mı bakabilirsiniz hjc c10 kask modeliUymazsa değişim yaparlar mı s oluyor demişti
Hocam bende almayı düşünüyorum 250cc için bu kaskta rüzgarda ses çıkartır mıxs bedeni mevcut pembe olanın, çiçekli böcekli istediniz diye koydum. iade var mı bilmiyorum başka sitelerde var mı bakabilirsiniz hjc c10 kask modeli
lütfen ls2 almayın![]()
Sağolun bunu değerlendiririm. Yine de bilginiz varsa Daha düşük bütçede neler terxih edilir? Veya C10’un 3500₺ olan moddli var düz siyah ona ne diyorsunuz aynı mı5 aydır aktif olarak günde 1+ saat kullanıyorum, başımı ağrıtan bir ses yok diyebilirim tamamen kesmek için tıkaç kullanmak gerekebilir ama kasksız gidiyor hissi yok80-90a kadar ses yapmıyor ama devamında hafif bir hissediyorsunuz. bende rpha71de var gerçekten üst seviye bir kask ama yalıtımları neredeyse aynı, c10 un fiyatı nasıl bu kadar düşükte kalıp tercih edilmiyor anlamıyorum
Anladım hcj c10 düz siyah ve bryaz modeli akakçede en düşük 3500₺ gösteriyor hunu düşünücem biraz daha araştırıo teşekkürler.c10 da sadece renkler değişiyor, kabuk aynı. siyahta kırmızıda aynı kabuk kullanılıyor afilli dursun isterseniz renkli modeller tercih edilebilir. hocam bütçenizi bilmiyorum açıkçası ama kaskta çok düşük bütçeli düşünmeyin ya kendiniz için gerçekten önemli. ls2 alırsınız daha ucuz ama onlarda ece sertifikaları düşük, kask gıcırdama yapıyor 5-6 ay sonra. Paranız boşa gider sadece, güvenli hissetmezsiniz. yanlış anlamayın ama düşük bütçeli kaskları çok zorunda değilseniz tercih etmeyin derim sağlığınız için
56.5 - 57 cm için M beden mi almak lazım hocamxs uyar mı
https://www.motoexpress.com.tr/HJC-C10-TINS-MC8-KASK,PR-41783.html?srsltid=AfmBOopKU9F6-1GJk3_X134GEpQVYgxodEGdgviJXwgn8vYtzAk5MdTb
aynı kaskın kırmızı modelini kullanıyorum. dual vizor yok ama baya iyi, 22.06 sertifika mevcut en f/p kask şuan![]()
KASK HJC C10 KASK MAT SİYAH - idefix
KASK HJC C10 KASK MAT SİYAH ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Motosiklet Kaskları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
S sipariş ettim beklemedeyiz.c10 da sadece renkler değişiyor, kabuk aynı. siyahta kırmızıda aynı kabuk kullanılıyor afilli dursun isterseniz renkli modeller tercih edilebilir. hocam bütçenizi bilmiyorum açıkçası ama kaskta çok düşük bütçeli düşünmeyin ya kendiniz için gerçekten önemli. ls2 alırsınız daha ucuz ama onlarda ece sertifikaları düşük, kask gıcırdama yapıyor 5-6 ay sonra. Paranız boşa gider sadece, güvenli hissetmezsiniz. yanlış anlamayın ama düşük bütçeli kaskları çok zorunda değilseniz tercih etmeyin derim sağlığınız için