Neler Yeni

Full ProART Sistem Destek!

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
Merhaba, Kurgu İşlemleri ile ilgileniyorum Mevcutaki monitörüm Asus ProArt PA34VCNV Macbook Pro İle birlikte kullanıyorum.
Buna ek olarak yeni bir sistem toplamaya karar verdim sistem görüntüsü aşağıda olacaktır. Sizce bu fiyata Değer mi sizlerin yorumunu almak istiyorum.
Sistem Toplam 128.500 TL
1731094984788.png

Shourd

80+ Gold
Merhaba, Kurgu İşlemleri ile ilgileniyorum Mevcutaki monitörüm Asus ProArt PA34VCNV Macbook Pro İle birlikte kullanıyorum.
Buna ek olarak yeni bir sistem toplamaya karar verdim sistem görüntüsü aşağıda olacaktır. Sizce bu fiyata Değer mi sizlerin yorumunu almak istiyorum.
Sistem Toplam 128.500 TL
Alıntıyı görüntüle
parçaların kalitesi gerçekten iyi hemde baya iyi ama bu fiyata 4080 süper rahat toplanır

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,886
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Proart severim fakat sırf Proart diye parçalara neredeyse x2 fiyat vermek pek mantıklı değil açıkçası.

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Proart severim fakat sırf Proart diye parçalara neredeyse x2 fiyat vermek pek mantıklı değil açıkçası.
Pro Art Sevdam takıntı illa olacak diye bi kayde yok ama tüm sistem şık ve temiz dursun istiyorum.

butce nedır ılla proart zorunlumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

azcık cıksa 4090
Bütçe değişkenlik gösterebilir. Fazla uçmadan

parçaların kalitesi gerçekten iyi hemde baya iyi ama bu fiyata 4080 süper rahat toplanır
Önerinizi bekliyorum o halde.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sık sık kazık fiyatlar görüyorum ama bu gördüğüm en kazık fiyatlardan birisi... 120 bin liraya rtx 4070 super nedir be! 20 binlik kart o! Sistem aşırı rezil olmuş fiyatına göre.
Fiyatının yüksek çıkmasının sebepleri:
Bazı saçma parça seçimlerin (ÖRNEĞİN 10K+ LİRALIK PSU?!)
Hepsinin ProArt olması
Hepsini aynı siteden alıyor olman.

Tam bütçen ne ise söyle bir şey önerelim ama her şeyi de pro art almak aşırı saçma. Bazı şeyleri estetiği bozmayacak şekilde başka modeller seçmeni öneririm.

Nezha

80+
Asus proart cashback kampanyası devam ediyorsa fiyat 122e falan düşer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sık sık kazık fiyatlar görüyorum ama bu gördüğüm en kazık fiyatlardan birisi... 120 bin liraya rtx 4070 super nedir be! 20 binlik kart o! Sistem aşırı rezil olmuş fiyatına göre.
Fiyatının yüksek çıkmasının sebepleri:
Bazı saçma parça seçimlerin (ÖRNEĞİN 10K+ LİRALIK PSU?!)
Hepsinin ProArt olması
Hepsini aynı siteden alıyor olman.

Tam bütçen ne ise söyle bir şey önerelim ama her şeyi de pro art almak aşırı saçma. Bazı şeyleri estetiği bozmayacak şekilde başka modeller seçmeni öneririm.
Merhaba, güzel yorumun için teşekkür ederim güzel insan lakin dediğim üzere zevk meselesi yaklaşık 10 senedir donanım konusunda profsyonel olarak ilgileniyorum seçimimin full ''PROART'' Olmasının nedeni tamamiyle zevk ve bunu sizlere danışmak istedim illaki bu bütçelere belkide 4090'lı bir sistemi zorlasak toplayabiliriz.
Donanım için önerebileceğin sistem önerileri varsa duymak isterim güzel yorumun içinde teşekkür ederim.
Asus proart cashback kampanyası devam ediyorsa fiyat 122e falan düşer.
Maalesef ki Mayıs ayında bitmiş olması gerek.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba, güzel yorumun için teşekkür ederim güzel insan lakin dediğim üzere zevk meselesi yaklaşık 10 senedir donanım konusunda profsyonel olarak ilgileniyorum seçimimin full ''PROART'' Olmasının nedeni tamamiyle zevk ve bunu sizlere danışmak istedim illaki bu bütçelere belkide 4090'lı bir sistemi zorlasak toplayabiliriz.
Donanım için önerebileceğin sistem önerileri varsa duymak isterim güzel yorumun içinde teşekkür ederim.

Maalesef ki Mayıs ayında bitmiş olması gerek.
Hocam az buz bir fark değil ama bahsettiğimiz. Pro Art istemeni anlıyorum ama 4070 super ile 4090 arasında çok fark var gerçekten parana yazık. Bence 4090 Olmasada 4080 super iyi olur yani. Pro art olmayan kaliteli siyah estetikli parçaları kabul eder misin? Ona göre öneri yapayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
Hocam az buz bir fark değil ama bahsettiğimiz. Pro Art istemeni anlıyorum ama 4070 super ile 4090 arasında çok fark var gerçekten parana yazık. Bence 4090 Olmasada 4080 super iyi olur yani. Pro art olmayan kaliteli siyah estetikli parçaları kabul eder misin? Ona göre öneri yapayım
tabii ki.
Bekliyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:
Top Bottom