Ekici_Ekici
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
full set bi şekilde 15500tl demiş 1 haftadır almayı düşünüyorum evimin yakınlarında
knk attığın fotolarda sistelmler 23k dan başlıyor benim bütce 15kydı ve monitrö klavye vs alacak param yok tüm param 15kYani bunu alacağın yere az daha üzerine koyup hazır sistem alabilirsin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
gibi gibi
monitör klavye vs yok diyeceksin ama onlarıda ikinci elden toplam 5 ya çıkartısın diye düşünüyorum sarı sitede dolaş
Pazrlık et biraz daha düşerse alınabilir, bence 13k gibifull set bi şekilde 15500tl demiş 1 haftadır almayı düşünüyorum evimin yakınlarında
O yüzden böyle bi hazır sistem attım biraz daha biriktirmeye çalış öyle al. Buna para verirsen paranı çöpe atmış gibi olacaksın.knk attığın fotolarda sistelmler 23k dan başlıyor benim bütce 15kydı ve monitrö klavye vs alacak param yok tüm param 15k