Hocam FUPS kartım var, fakat epin mevzusunu bilmiyorum kayıt almakta fayda var.Arkadaşlar, birçok şikayet okudum. Neredeyse yarısı da kodları kullanılmış atıyorlar diyor. Doğru mu, kullanan var mı? VP alacağım da.
Video olarak miHocam FUPS kartım var, fakat epin mevzusunu bilmiyorum kayıt almakta fayda var.
Gönderdikleri kodu girerken video kaydı al. Gerçi her türlü sıkıntı videodan önce kullanmışsın denebilir.Arkadaşlar, birçok şikayet okudum. Neredeyse yarısı da kodları kullanılmış atıyorlar diyor. Doğru mu, kullanan var mı? VP alacağım da.
Güvenilir ben aldımArkadaşlar, birçok şikayet okudum. Neredeyse yarısı da kodları kullanılmış atıyorlar diyor. Doğru mu, kullanan var mı? VP alacağım da.
Direk satın alırken alicamGönderdikleri kodu girerken video kaydı al. Gerçi her türlü sıkıntı videodan önce kullanmışsın denebilir.
Kanka benim kediyi sevmişsin sen. Yavruladığında satarım istersenDirek satın alırken alicam
Senin kedimiydi buKanka benim kediyi sevmişsin sen. Yavruladığında satarım istersen![]()
IG: misshauyarSenin kedimiydi bubende birinden görmüştüm nickini hatırlamıyorum çok sevmiştim sempatik geldi koydum
Ayayay cidden çok tatlı kediniz var maşallahIG: misshauyar![]()
Evet hocam video olarak, eğer ki bir sorun olursa dava açma hakkınız var.Video olarak mi
Alamadım nasıl bir şirket anlamıyorum stok var diyorlar hata veriyor musteri hizmetleri ilgilenmiyor bende direk başka siteden alıp uygulamayı sildim toslaya dewamEvet hocam video olarak, eğer ki bir sorun olursa dava açma hakkınız var.