Furmark değerleri nasıl ?

Anladım haklı olabilirsin fakat bir önceki testete Vrama ynı oldugu ıcın mantıken bır sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
o yüzden demedim hocam dedin ya padler işlemciye etki eder ondan dolayı dedim ramler ısınmıyor işlemciye etkisi olmuyor ortak karar kıldığımız gibi padler kalın diye sanırsam tam temas olmuyor birde hangi padlerden kullandın

o yüzden demedim hocam dedin ya padler işlemciye etki eder ondan dolayı dedim ramler ısınmıyor işlemciye etkisi olmuyor ortak karar kıldığımız gibi padler kalın diye sanırsam tam temas olmuyor birde hangi padlerden kullandın
Yurt dışından aldım tam hatrlmyrm ama kaliteli bir şeye benzıyolardı.

%60 fani geçince bilgisayarı kirasım geliyor hocam nasıl dayanıyorsun o sese

0.25 kalın olmus sanki birde ondan olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide 200w dan 105wa UV felan mi yaptın kendi oto düşüyorsa bı sıkıntı vardır

%60 fani geçince bilgisayarı kirasım geliyor hocam nasıl dayanıyorsun o sese

0.25 kalın olmus sanki birde ondan olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide 200w dan 105wa UV felan mi yaptın kendi oto düşüyorsa bı sıkıntı vardır
Kulaklığı takınca ses duymuyorum birde daha serin çalışıyor amaç ekran akrtını serin çalıştırmak

Kulaklığı takınca ses duymuyorum birde daha serin çalışıyor amaç ekran akrtını serin çalıştırmak
bir sürü zararı var hocam daha hızlı tozlanıyor , fan ömrü azalıyor vs vs ayrıca pek işe yaramamış gibi %100 fan

ben rx5700 xt yi 70° %40 fan kullanıyorum 3060 ti ya göre çok daha dengesiz voltaj çeken ısınan bir kart.

Bakım olmamış. Termal pedler muhtemelen yanlış kalınlıkta.

Fan hızın, sıcaklığın artmış fps düşmüş.

ped alırken kalınlıklar 1 1.5 2 diye vardı . BEnim almam gereken 1.25 1.75 2.25 bunlar vardı napiyim. Sıcaklık fazla zaten diye alayım dedim ve yaptım kalın gelmiş. bilgisayarı çöpeamia tayım şimdi napayım yardım edin .Asd.

Geri