- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım haklı olabilirsin fakat bir önceki testete Vrama ynı oldugu ıcın mantıken bır sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.demek istediğim kullanmıyor ki testte ısınsın kankam ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum kanka
Anladım haklı olabilirsin fakat bir önceki testete Vrama ynı oldugu ıcın mantıken bır sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.demek istediğim kullanmıyor ki testte ısınsın kankam ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum kanka
o yüzden demedim hocam dedin ya padler işlemciye etki eder ondan dolayı dedim ramler ısınmıyor işlemciye etkisi olmuyor ortak karar kıldığımız gibi padler kalın diye sanırsam tam temas olmuyor birde hangi padlerden kullandınAnladım haklı olabilirsin fakat bir önceki testete Vrama ynı oldugu ıcın mantıken bır sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Yurt dışından aldım tam hatrlmyrm ama kaliteli bir şeye benzıyolardı.o yüzden demedim hocam dedin ya padler işlemciye etki eder ondan dolayı dedim ramler ısınmıyor işlemciye etkisi olmuyor ortak karar kıldığımız gibi padler kalın diye sanırsam tam temas olmuyor birde hangi padlerden kullandın
link varmıYurt dışından aldım tam hatrlmyrm ama kaliteli bir şeye benzıyolardı.
Kulaklığı takınca ses duymuyorum birde daha serin çalışıyor amaç ekran akrtını serin çalıştırmak%60 fani geçince bilgisayarı kirasım geliyor hocam nasıl dayanıyorsun o sese
0.25 kalın olmus sanki birde ondan olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide 200w dan 105wa UV felan mi yaptın kendi oto düşüyorsa bı sıkıntı vardır
bir sürü zararı var hocam daha hızlı tozlanıyor , fan ömrü azalıyor vs vs ayrıca pek işe yaramamış gibi %100 fanKulaklığı takınca ses duymuyorum birde daha serin çalışıyor amaç ekran akrtını serin çalıştırmak