lexerotk
80+ Bronze
Aİlem ile görüşmeye korkmasam giderim aldığım yere hemen ama ailem zaten güvenemiyorlardı fazla bide bu çıkınca firmaya güvenleri kalmayacak ve bana kızcaklar bozuk şey aldırdın diyeİlginç bir sorun eğer cozemesseniz bi garantiye götürün derim
Anlamak istemeyene anlatmak zor under volt gelen voltajı düşürmek, core clock arttırmak oc olarak geçer silikonu iyi denk gelen biri dediğinizi yapıp oc yapar ama gördüğünüz üzere buna under volt denmez volt düştüğü için de core clock artmaz ikisinden bağımsız olaylar.yok knk undervolt deniyo, voltajı düşüyo ya hani
Msi afterburner yükleyip gpu'nun watt değerlerine bakmayı deneyebilir misin? belki gpuyla alakalıdır. Psu ne sendeki?SSD ve HDD min firmware update i yok. Bu sorun başlayalı ekran kartını belki 10 defa güncellemişimdir.
Hocam performansım fazla düşer diye korkuyorum. Birde 85 derece üstüne çıkmadığı sürece fazla sıkıntı yok diyorlardı.fazla ısınınan seri kendisi sıcaklık sorunu var %78 fan devri fazla 78 derece çoğunlukla o da kasandan kaynaklı diğer kişilerde 80+ derece kadar çıkıyor undervolt yapmanız zorunlu bence
PSU'um Aigo GP-650Msi afterburner yükleyip gpu'nun watt değerlerine bakmayı deneyebilir misin? belki gpuyla alakalıdır. Psu ne sendeki?
Hocam bide watt değerleri normal galiba. Test süresince GPU hiç 165watt altına düşmedi.Msi afterburner yükleyip gpu'nun watt değerlerine bakmayı deneyebilir misin? belki gpuyla alakalıdır. Psu ne sendeki?
Açıkla eğer goturmezsen ilerde daha büyük bir sorun çıkartabilirAİlem ile görüşmeye korkmasam giderim aldığım yere hemen ama ailem zaten güvenemiyorlardı fazla bide bu çıkınca firmaya güvenleri kalmayacak ve bana kızcaklar bozuk şey aldırdın diye
softwarele de alakalı olabilir oynadığın oyunları steamden microsofttan falan mı oynuyosun, korsan denedin mi hiçFurmark
Eğer burdaki yardımlardan sonuç alamazsam mecburen açıklayacağım hocam.Açıkla eğer goturmezsen ilerde daha büyük bir sorun çıkartabilir
Hocam Korsan, Steam, Microsoft, Epic Fark etmiyo. Hepsinde aynı sorun.softwarele de alakalı olabilir oynadığın oyunları steamden microsofttan falan mı oynuyosun, korsan denedin mi hiç
Hocam kulaklığım mikrofonlu ve daha alalı 1 ay oldu. BU sorun bundan öncede vardı. Denerim yinede isterseniz.bilgisayara takılı, mikrofon hoparlor vs benzeri aparat varsa çıkarıp deneyebilir misin
Wallpaper engine kuruluydı bi ara ama sildim sonradan. 2. dediğinizi anlamadımbilgisayara takılı, mikrofon hoparlor vs benzeri aparat varsa çıkarıp deneyebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek tek denemen lazım, canlı wallpaper aktifse onu kapat. defender klasör dışlamayı kapat