Neler Yeni

Yardım Furmark sonuçlarım nasıl?

lexerotk

80+ Bronze
INNO3D RTX 3060 Twin 2x Ekran kartıma furmark testi yaptım ve bi 13dk çalıştırdım.
Test sonunda ise şu ekran görüntülerini aldım. Sonuçlar iyi midir??

Ekler

• resim_2022-09-06_154204645.png
    resim_2022-09-06_154204645.png
    189.8 KB · Hit: 166
  • Ekran görüntüsü 2022-09-06 153822.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-06 153822.png
    210.7 KB · Hit: 170

lexerotk

80+ Bronze
İlginç bir sorun eğer cozemesseniz bi garantiye götürün derim
Aİlem ile görüşmeye korkmasam giderim aldığım yere hemen ama ailem zaten güvenemiyorlardı fazla bide bu çıkınca firmaya güvenleri kalmayacak ve bana kızcaklar bozuk şey aldırdın diye

Silinsin

80+ Silver
yok knk undervolt deniyo, voltajı düşüyo ya hani
Anlamak istemeyene anlatmak zor under volt gelen voltajı düşürmek, core clock arttırmak oc olarak geçer silikonu iyi denk gelen biri dediğinizi yapıp oc yapar ama gördüğünüz üzere buna under volt denmez volt düştüğü için de core clock artmaz ikisinden bağımsız olaylar.

lexerotk

80+ Bronze
tek tek elemen lazım driver bazlı olabilir, eski bir driver kurup deneyebilirsin.
SSD ve HDD min firmware update i yok. Bu sorun başlayalı ekran kartını belki 10 defa güncellemişimdir.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
fazla ısınınan seri kendisi sıcaklık sorunu var %78 fan devri fazla 78 derece çoğunlukla o da kasandan kaynaklı diğer kişilerde 80+ derece kadar çıkıyor undervolt yapmanız zorunlu bence

lexerotk

80+ Bronze
fazla ısınınan seri kendisi sıcaklık sorunu var %78 fan devri fazla 78 derece çoğunlukla o da kasandan kaynaklı diğer kişilerde 80+ derece kadar çıkıyor undervolt yapmanız zorunlu bence
Hocam performansım fazla düşer diye korkuyorum. Birde 85 derece üstüne çıkmadığı sürece fazla sıkıntı yok diyorlardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi afterburner yükleyip gpu'nun watt değerlerine bakmayı deneyebilir misin? belki gpuyla alakalıdır. Psu ne sendeki?
PSU'um Aigo GP-650

Msi afterburner yükleyip gpu'nun watt değerlerine bakmayı deneyebilir misin? belki gpuyla alakalıdır. Psu ne sendeki?
Hocam bide watt değerleri normal galiba. Test süresince GPU hiç 165watt altına düşmedi.

lexerotk

80+ Bronze

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Aİlem ile görüşmeye korkmasam giderim aldığım yere hemen ama ailem zaten güvenemiyorlardı fazla bide bu çıkınca firmaya güvenleri kalmayacak ve bana kızcaklar bozuk şey aldırdın diye
Açıkla eğer goturmezsen ilerde daha büyük bir sorun çıkartabilir

lexerotk

80+ Bronze
Açıkla eğer goturmezsen ilerde daha büyük bir sorun çıkartabilir
Eğer burdaki yardımlardan sonuç alamazsam mecburen açıklayacağım hocam.

softwarele de alakalı olabilir oynadığın oyunları steamden microsofttan falan mı oynuyosun, korsan denedin mi hiç
Hocam Korsan, Steam, Microsoft, Epic Fark etmiyo. Hepsinde aynı sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ozan
bilgisayara takılı, mikrofon hoparlor vs benzeri aparat varsa çıkarıp deneyebilir misin

tek tek denemen lazım, canlı wallpaper aktifse onu kapat. defender klasör dışlamayı kapat

lexerotk

80+ Bronze
bilgisayara takılı, mikrofon hoparlor vs benzeri aparat varsa çıkarıp deneyebilir misin
Hocam kulaklığım mikrofonlu ve daha alalı 1 ay oldu. BU sorun bundan öncede vardı. Denerim yinede isterseniz.

tek tek denemen lazım, canlı wallpaper aktifse onu kapat. defender klasör dışlamayı kapat
Wallpaper engine kuruluydı bi ara ama sildim sonradan. 2. dediğinizi anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom