Yardım Furmark Test Sonuçları

Hocam Corsair delta RGB gayet hava alan bir kasa zaten diyorsunuz da ön tarafının sadece en alttaki fanın ön tarafı açık.
Geri kalan fanlar yeterince hava alamıyor içeri.
Biliyorum hava akışının iyi olduğunu ama üst ve ortadaki fanlar yeterince hava alamıyor...
Üstteki fan hava alıyor alttaki fanda alıyor ortadaki fanda az alıyor soğutmaya yeterli şahsen bende almayı düşünüyorum
Bir sorum var çokmu küçük duruyor

Üstteki fan hava alıyor alttaki fanda alıyor ortadaki fanda az alıyor soğutmaya yeterli şahsen bende almayı düşünüyorum
Bir sorum var çokmu küçük duruyor
Hocam eğer alanınız çok küçük ise kesin alın derim.
Kasayı alırken hiçbir incelemesini izlemedim.
Sistem toplama videolarında en çok kullanılan kasalardan biri olduğu için seçtim.
Videolarda büyük gözüküyordu fakat elime ulaştığında çok küçük gözüktü.
Ama küçük olması çok şirin gösteriyor ve iyikide almışım diyorum.
Malzeme yapısı da oldukça kaliteli.
Eee Corsair kalitesi :D
Ama eğer 3 fanlı ekran kartı alacaksanız (örn. XFX Rx5600xt gibi) ön panel ile ekran kartı arasında 4-5cm kalıyor :D
Ama genel olarak çok şık şirin ve f/p bir kasa.
Ama en çok yadırgadığım kısmı keşke Corsair içine 550W koymak yerine istediğimiz güçteki PSU seçme şansını verseydi diyorum.
Bazı arkadaşlar rx5600xt yada 5700xt aldığında kasadaki PSU' nun 550W olması sebebiyle almaktan vazgeçiyorlar...
Ek olarak keşke PSU sleeved kablo olsaydı :(

Hocam eğer alanınız çok küçük ise kesin alın derim.
Kasayı alırken hiçbir incelemesini izlemedim.
Sistem toplama videolarında en çok kullanılan kasalardan biri olduğu için seçtim.
Videolarda büyük gözüküyordu fakat elime ulaştığında çok küçük gözüktü.
Ama küçük olması çok şirin gösteriyor ve iyikide almışım diyorum.
Malzeme yapısı da oldukça kaliteli.
Eee Corsair kalitesi :D
Ama eğer 3 fanlı ekran kartı alacaksanız (örn. XFX Rx5600xt gibi) ön panel ile ekran kartı arasında 4-5cm kalıyor :D
Ama genel olarak çok şık şirin ve f/p bir kasa.
Ama en çok yadırgadığım kısmı keşke Corsair içine 550W koymak yerine istediğimiz güçteki PSU seçme şansını verseydi diyorum.
Bazı arkadaşlar rx5600xt yada 5700xt aldığında kasadaki PSU' nun 550W olması sebebiyle almaktan vazgeçiyorlar...
Ek olarak keşke PSU sleeved kablo olsaydı :(
Corsair delta rgb nin 650 p modelide bulunuyor.
24 inç monitör alacağım yanında sırıtır diye korkuyorum ama onun gibi bir kasada bulamadım.
İçine rx 570 takacağım

Corsair delta RGB nin 650 p modelide bulunuyor.
24 inç monitör alacağım yanında sırıtır diye korkuyorum ama onun gibi bir kasada bulamadım.
İçine rx 570 takacağım
650W modeli olduğunu bilmiyordum :D
Elimde 24inç Aoc C24G1 modeli var ve hiç sırıtmıyor.
Bu arada eğer monitör almadıysanız kullandığım monitörü sakın almayın aldırtmayın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,354
Üyeler
189,069
Son üye
ahmetnalbant42
Geri