Gayet normal. Bu arada NVIDIA sürücünüz güncel değil. Güncelleyin. AMD sürücüsünü de güncelleyin eğer o da güncel değilse.dostlar furmark test sonucum sizce nasıl oyunlarda fps drop yaşıyorum son zamanlarda yardımcı olabilirmisiniz bir çok ayarı yaptım ama olmadı .
nvdia control centerdan daha yeni güncelledim nasıl güncel değil anlamadım ?Gayet normal. Bu arada NVIDIA sürücünüz güncel değil. Güncelleyin. AMD sürücüsünü de güncelleyin eğer o da güncel değilse.
Özür dilerim. Evet, güncelmiş. 2022 yazıyor da tarihte o yüzden demiştim ama benim hatam.nvdia control centerdan daha yeni güncelledim nasıl güncel değil anlamadım ?
Gayet normal. Bu arada NVIDIA sürücünüz güncel değil. Güncelleyin. AMD sürücüsünü de güncelleyin eğer o da güncel değilse.
bunu nasıl güncelleyebilirimÖzür dilerim. Evet, güncelmiş. 2022 yazıyor da tarihte o yüzden demiştim ama benim hatam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu nasıl güncelleyebilirim
amd sofware kurulu zaten onun üzerinden güncelleme şansım yok mu ?
SS'de bağdaştırıcı sürümü yazıyor olmalı. Şirket isminden önce 2022 yazdığına göre güncel değil. İndirip güncelleyin. Zaten güncel ise kurmazsınız.amd sofware kurulu zaten onun üzerinden güncelleme şansım yok mu ?
ve sürümüm sonda mı ?
birşeyler kurdu kanka ama sanki bilgisayar normal arayüzdede yavaşladı :/SS'de bağdaştırıcı sürümü yazıyor olmalı. Şirket isminden önce 2022 yazdığına göre güncel değil. İndirip güncelleyin. Zaten güncel ise kurmazsınız.