neden peki?Furmark testi önermem. Yapacaksan OCCT veya Heaven Benchmark yap.
Kart gereksiz fazla güç çekiyor.neden peki?
Tam güçte çalıştırmıyor bir de, benim kartımı gidip 1550 mhz çalıştırıyor 1080p full ayarlarda FurMark testinde. Halbuki 2050 mhz civarı gidip gelmesi lazım ben de pek sevmiyorum.neden peki?
gönderdiginiz testleri nasıl yapabilrim acaba sistemde herhangi bir sorun çıkmaz degilmiKart gereksiz fazla güç çekiyor.
Hayır. OCCT öneririm. Power seçeneğine tıklarsanız açılınca yeter.gönderdiginiz testleri nasıl yapabilrim acaba sistemde herhangi bir sorun çıkmaz degilmi
OCCT ile ekran kartımı test edemiyorumHayır. OCCT öneririm. Power seçeneğine tıklarsanız açılınca yeter.
ben Da2 sistemi almıştım içinde tuf 5600xt evo var fakat bu program 5700xt görüyor acaba ekran kartı yanlış mı geldiHayır. OCCT öneririm. Power seçeneğine tıklarsanız açılınca yeter.
Kart yeni biraz. Ayrıca emin olmak için GPU-Z indir zaten 8mb mı neydi.ben Da2 sistemi almıştım içinde tuf 5600xt evo var fakat bu program 5700xt görüyor acaba ekran kartı yanlış mı geldi
ya benim çok kafam karıştı nasıl yapıcam bu testleri ekran kartını buldumda bu işlemci ile ekran kartı zorlama olayını anlamadım ayrıntılı olarak anlatırsanız çok sevinirim nasıl yapacagımla alakalıKart yeni biraz. Ayrıca emin olmak için GPU-Z indir zaten 8mb mı neydi.
Siz OCCT' den POWER diye bir test olacak geri dönüştürme işaretine benziyor ona basın siz.ya benim çok kafam karıştı nasıl yapıcam bu testleri ekran kartını buldumda bu işlemci ile ekran kartı zorlama olayını anlamadım ayrıntılı olarak anlatırsanız çok sevinirim nasıl yapacagımla alakalı